2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 20:00

Belföld

Mi Hazánk: Be kell tiltani a Budapest Pride-ot!

A Budapest Pride betiltását követeli a Mi Hazánk Mozgalom. Erről a párt elnökhelyettese beszélt. Dúró Dóra hangsúlyozta: ha az augusztus 20-i ünnepség járványügyi kockázattal jár, akkor a melegfelvonulás is, ezért nem szabadna megrendezni azt. A politikus szerint a kormány kettős mércével tekint a Pride-ra, és nem következetes az ügyben, a párt által szervezett ellentüntetést ugyanis betiltották. Hozzátette: a Mi Hazánk sem támogatni, sem tűrni nem hajlandó a rendezvényt.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Radar: Vezetéssegítő rendszerek

ABS, ESP, ASR... A mai modern járművek tele vannak vezetéssegítő rendszerekkel. De hogy pontosan mit jelentenek a rövidítések, annak Szabó János, a Start Stop mobilitási magazin riportere járt utána.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!