2024. 04. 15. Hétfő Anasztázia, Tas napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Vezércikk 21:05

Belföld

Métereken át húzta magával a pénzügyőrt a taxis

Több méteren keresztül húzott magával egy pénzügyőrt egy nyíregyházi taxis.

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal civil ruhás munkatársa épp bírságot akart kiszabni a sofőrre számla- és nyugtaadási kötelezettség elmulasztása miatt, amikor elhajtott a még félig a kocsiban ülő vámossal. A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Vám- és Pénzügyőri Igazgatóság sajtóreferense szerint ez nem egyedi eset. Közúti ellenőrzés során többször is elsodorják az autósok az ellenőröket. Az agresszív sofőr ellen eljárást indítottak. „A sofőrrel közölték, hogy ellenőrzés történt. A taxis nagy gázzal elindult járművével, oly módon, hogy több méteren keresztül magával húzta a kollégát és nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket okozott. A pénzügyőr határozottságának köszönhetően megállította a járművet, majd a további tettlegességet megelőzve megbilincselte az agresszív gépkocsivezetőt. Az agresszív taxisofőr ellen hivatalos személy elleni erőszak és közúti veszélyeztetés miatt is eljárás indult” – mondta Dávid Zoltán pénzügyőr százados, sajtóreferens.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Szakmai rendezvénysorozat a kkv-szektor fejlesztésére + videó

Április 17. és május 29. között országos road-showra indul a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara, illetve a Kavosz, amihez médipartnerként kapcsolódik a Világgazdság is. A Napi Aktuálisban arról kérdeztük Szajlai Csabát, a Figyelő és a Világgazdság főszerkesztőjét, hogy mi a témája ennek a beszélgetéssorzatnak. 
Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Menczer: A külföldi finanszírozók érdekeit képviseli Magyar Péter + videó

Magyar Péter barátnője elmondta, hogy külföldiek vannak a csapatukban. Lehetnek a grafikusok is azok, meg mindenki más is, aki irányít, támogat és finanszíroz. Tehát itt egy egészen világos külföldi befolyásról van szó – mondta Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója a Napi Aktuális című műsorunkban.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!