2024. 06. 14. Péntek Vazul napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Mese habbal: Így hazudozik Magyar Péter bizalmasa

S. Mária azt mondta munkanélküli és nincs is jövedelme, miután a rendőrség gyanúsítottként hallgatta ki az elmúlt évtizedek egyik legnagyobb csalássorozatában.

  • Mese habbal: Így hazudozik Magyar Péter bizalmasa

Noha a jogerős ítélet szerint sok száz millió forint kárt okozott a sértetteknek, az eljárás kezdetén Magyar Péter jobbkeze azzal érvelt a nyomozóknál, hogy ő teljesen vagyontalan, nincs jövedelme, ráadásul munkanélküli – többek között ez is szerepel annak a milliárdos csalássorozatnak a nyomozati iratai között, amelynek csaknem 1200 károsultja volt. 

Emlékezetes, a szövevényes bűnügy szálai a 2010-es évekig vezetnek vissza. Ekkor döntött úgy egy nagykátai ikerpár, hogy kiépít egy egész országon átívelő piramisjátékot. A Magyar Péter bizalmasát, S. Máriát is a soraikban tudó banda megszámlálhatatlan embert vert át, köztük ismert embereket és alvilági figurákat is. Az ikerpár által irányított szervezet közel nyolcmilliárd forintot szedett össze jó befektetést ígérve, de a feltételezhetően külföldre került pénzből alig került elő valami.

A teljes cikket a Magyar Nemzet oldalán olvashatják, IDE KATTINTVA.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Bevándorlóországgá akarja tenni Magyarországot az Európai Bíróság ítélete?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!