2024. 05. 22. Szerda Júlia, Rita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:50

Belföld

Menesztették a kispesti korrupciós balhéról elhíresült vagyonkezelőt

Kirúgták Kránitz Krisztiánt, a kispesti önkormányzat egykori vagyonkezelőjét, gúnynevén „Mr. Negyven Százalék”-ot - írja a Metropol.

  • Menesztették a kispesti korrupciós balhéról elhíresült vagyonkezelőt

A lap emlékeztetett, Gajda Péter MSZP-s polgármester egykori bizalmasáról 2019-ben hallhattunk először, amikor egy - a HírTV által nyilvánosságra hozott - titkos felvételen a baloldalhoz köthető korrupciós ügyekről, és azok bonyolításának mikéntjéről beszélt, miközben egy fehér port tartalmazó zacskót lóbált egy ventilátor előtt. Az elhíresült kerületi korrupciós ügyek kulcsfigurája szocialista képviselőként kezdte, majd később vagyonkezelő lett, de kirúgásakor a kispesti vagyonért felelős munkatárs volt.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Radar - VV Fanni halott + videó

Radar - VV Fanni halott + videó

Az egykori valóságshow szereplőt a jogerős ítélet szerint 2017-ben meggyilkolták, ám halálának tényét csak most állapították meg.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!