2021. 10. 25. Hétfő Blanka, Bianka napja
Jelenleg a TV-ben:

Televíziós vásárlási műsorablak

Következik:

Hírek 11:00

Belföld

Menekültkaraván szerveződik a Balkán felöl

Akár az EP választásokat is befolyásolhatja az a csaknem negyvenezer fős menekült-karaván, amely Görögországban és Törökországban szerveződik - mondta a Napi Aktuálisban az Alapjogokért Központ vezető elemzője.

Pócza István szerint ez végiggondolt, szervezett akció lehet, mivel a főként szírekből álló csoport április elején készül elindulni és kimondottan Németországba szeretnének eljutni.

Ez egyértelműen egy választást befolyásoló, vagy eldöntő szituáció is lehet. Én azt gondolom egyébként, hogy várjuk meg a következő napokat, heteket - április elejére ígérték az indulásukat -, hogy mi fog történni. Érdemes lesz majd figyelni a híreket és figyelni az NGO-knak a mozgását ezzel kapcsolatban. Abból sok minden ki fog derülni, sok választ meg fogunk majd kapni– mondta az Alapjogok Központ elemzője. 

 

Tekintse meg a teljes beszélgetést!

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Orbán Viktor: Egymásra számíthatunk!

A képek a hétvégén tartott Békemenet és a miniszterelnök ünnepi beszédének pillanatait örökítették meg. 2021. október 25.

Koronavírus - Elhunyt 75 beteg, 6688 új fertőzöttet találtak Magyarországon

Eddig 5 938 665 embert oltottak be Magyarországon, közülük 5 718 873-an a második, 1 millió 104 ezren pedig már a harmadik adag vakcinát is megkapták. 2021. október 25.

Podcast-sorozatot indított az Egyszülős Központ

A budapesti Egyszülős Központ 2018 májusában nyílt, hogy gyakorlati segítséget és közösséget nyújtson azoknak a családoknak, amelyekből hiányzik az egyik szülő. 2021. október 25.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!