2023. 09. 22. Péntek Móric napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Mély tudatlanságról és lelketlenségről tesz tanúbizonyságot Karácsony Gergely

Mély tudatlanságról és lelketlenségről tesz tanúbizonyságot Karácsony Gergely – így reagált ifj. Lomnici Zoltán a főpolgármester azon kijelentésére, miszerint Magyarország háborúban áll Oroszországgal.

  • Mély tudatlanságról és lelketlenségről tesz tanúbizonyságot Karácsony Gergely

Az alkotmányjogász szerint Karácsony Gergely megszólalásának baloldali elődei vannak, és csak Brüsszelnek akar megfelelni.

„Tavaly májusban Steny Hoyer, az amerikai képviselőház baloldali demokrata többségi vezetője hasonló kijelentéssel ragadtatta el magát, akkor nagyon megtámadták ezért. Azt találta mondani, hogy háborúban állunk, utalva arra, hogy az Egyesült Államok az oroszokkal harcban áll és mikor Annalena Baerbock német külügyminiszter ugyanígy szólalt meg idén januárban, akkor ugyanilyen éles kritikát kapott a közvéleménytől. Rendkívül felelőtlen és mély tudatlanságról és természetesen egyfajta lelketlenségről tesz tanúbizonyságot a főpolgármester megnyilatkozása” – tette hozzá ifj. Lomnici Zoltán.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Gőzerővel folyik a munka Pakson

Minden akadály elhárult a Paks II. beruházás megvalósítása elől az elmúlt évek előkészítése, engedélyeztetése révén, és minden feltétel adott ahhoz, hogy az építkezés megfelelő ütemben haladjon. A témában vendégünk volt Hárfás Zsolt az atombiztos blog szerzője.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!