2024. 05. 23. Csütörtök Dezső napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 03:00

Belföld

Mellőzte a közgyűlést Pécs polgármestere Gyurcsányné rendezvénye miatt

Kedden délután Pécsett tartotta nagygyűlését Dobrev Klára. Szintén ekkor ülésezett a város közgyűlése. Péterffy Attila polgármester félbeszakította az ülést azért, hogy ő és a DK-s képviselők meg tudjanak jelenni Gyurcsányné rendezvényén. A kormánypárt frakcióvezetője szerint újra bebizonyosodott, hogy a balliberális vezetésnek fontosabbak a pártérdekek, mint a városlakók problémái.

  • Mellőzte a közgyűlést Pécs polgármestere Gyurcsányné rendezvénye miatt

Az előre jelzett 9 óra helyett háromnegyed óra késéssel kezdődött közgyűlésen a képviselőkre 36 napirendi pont tárgyalása várt. Négy óra előtt nagyjából a felénél tartottak, amikor a polgármester technikai szünetet rendelt el. Péterffy Attila és a DK-s képviselők autóba ültek, hogy odaérjenek Dobrev Klára nagygyűlésére.

Péterffy Attila már tavaly októberben hűségesküt tett Gyurcsány Ferencnek, amikor egy kihelyezett frakcióülés keretében ideiglenesen Pécsre települt a Demokratikus Koalíció vezérkara. Ezért a tegnapi rendezvény tulajdonképpen megerősítése volt ennek a hűségeskünek, mely egyedül azt a célt szolgálja, hogy Péterffy Attilát a jövő évben a Gyurcsány párt is támogassa a polgármester választáson

A kormánypárt frakcióvezetője szerint Péterffy Attila bebizonyította a pártérdekek sokkal fontosabban neki, mint a pécsiek problémái.

A polgármesterés a DK képviselői az első sorban kaptak helyet Dobrev Klára rendezvényén. A műsorvezető külön megköszönte, hogy eljöttek, majd azt mondta most elengedik őket, mert közgyűlés van. Gyurcsányné országjáró road-showjának pécsi állomása több mint két órán át tartott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!