2024. 02. 21. Szerda Eleonóra napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Vezércikk 14:05

Belföld

Megvan a szükséges aláírás a székelyekért indított petícióhoz!

Megvan a szükséges számú aláírás a székelyekért indított petícióhoz! Az irdalá.hu kampányfőnöke Pesty László ma Lettországba utazott, hogy minél több voks gyűljön össze a véghajrában. Az utazás sikeres volt, a balti állammal együtt már 9 ország állampolgárai támogatják a petíciót. A beadvány határideje vasárnap éjfélkor jár le, addig pedig még folytatódik az aláírásgyűjtés.

  • Megvan a szükséges aláírás a székelyekért indított petícióhoz!

 

Korábbi anyag:

Már csak 200 aláírás hiányzik

Már csak 200 aláírás hiányzik az érvényességhez a székelyekért indított petícióban - nyilatkozta Híradóknak az irdala.hu kampány-főnöke. Pesty László elmondta: a határidő vasárnap éjfélkor jár le. Hozzátette: ma reggel Lettországba utazott, hogy minél több voksot gyűjtsenek a véghajrában.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön szerint véget kell vetni a Soros-finanszírozásnak a magyar baloldalon?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!