2023. 04. 01. Szombat Hugó napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Célpont 13:05

Belföld

Megszűnik az Örs vezér téri HÉV-állomásnál a bérletpénztár és a Rákosmente ügyfélközpont

Június 1-től - az utasforgalomhoz igazodóan - bezárja a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) az Örs vezér tere HÉV-végállomáson található jegy- és bérletpénztárat és a XVII. kerületi Rákosmente ügyfélközpontot.

  • Megszűnik az Örs vezér téri HÉV-állomásnál a bérletpénztár és a Rákosmente ügyfélközpont

A BKK az MTI-hez kedden eljuttatott közleményében azt írta: a jelenlegi pandémiás helyzet következtében jelentősen átalakultak az utazási szokások, a BKK személyes értékesítő helyeinek forgalma is nagymértékben csökkent. Felülvizsgálták az ügyfélközpontjaik és pénztáraik működési hatékonyságát, és ennek alapján döntöttek a bezárásokról.

A Rákosmente ügyfélközpont május 31-én tart nyitva utoljára normál nyitvatartási rend szerint 7 és 19 óra között, az Örs vezér tere HÉV-végállomáson található jegy- és bérletpénztár pedig ugyanezen a napon tart utoljára nyitva 6.30 órától 18.30-ig.

A megszűnt személyes értékesítőhelyek mellett a BKK-automaták a nap 24 órájában elérhetők, továbbá az Örs vezér tere metróvégállomáson található jegy- és bérletpénztár is változatlanul üzemel - írták.

A fővárosban lévő további jegy- és bérletpénztárak, valamint ügyfélközpontok nyitvatartása nem változik. A BKK felhívta a figyelmet arra is, hogy a jegy- és bérletvásárlás legbiztonságosabb módja jelenleg a Közlekedési Mobiljegy-alkalmazás, amellyel bérletek és jegyek is vásárolhatók.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Elhagyta a kórházat Ferenc pápa

Háromnapos kórházi kezelése után hazaengedték a kórházból Ferenc pápát. A katolikus egyházfőt légúti fertőzéssel kezelték a Gemelli-klinikán, s mivel minden lelete negatív, ma haza is engedték.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!