2021. 11. 28. Vasárnap Stefánia napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Megszületett az ítélet a fekete sereg ügyében + Videó + Képriport

Ítéletet hirdettek a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblán a fekete seregként elhíresült bűnszervezet ügyében. A szökésben lévő Magyar Róbertet azzal vádolták, hogy 2003-ban megölette az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A maffiafőnöknek tartott Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta sem találják.

Az ítélet részben helybenhagyta, részben módosította az elsőfokú ítéletet – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. Magyar Róbert életfogytiglant kapott, a másodfokú vádlott pedig 10 évet, itt nem történt változás az elsőfokú ítélethez képest. A harmadrendű vádlott – akit az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal meggyilkolásával vádoltak – 15 év helyett 18 év fegyházbüntetést kapott, míg a negyedrendű vádlott büntetését 12 évről 14 évre emelték.

A bíró kijelentette: egy bűnszervezetről van szó, amely egy időben akár 1000 embert is képes volt mozgósítani. Hangsúlyozta: Magyar Róbertné nem volt tagja a bűnszervezetnek.

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete

Ma zárul a regisztráció nélküli oltás első hete. Pécsről Szilágyi Jenőt kapcsoltuk, aki Tibold Antallal, az oltópont szakmai vezetőjével beszélgetett. 2021. november 28.

Már 742 ezren kaptak oltást az akcióhéten

Hétfőtől szombat estig már 742 ezren vették fel a koronavírus elleni védőoltást az oltási akcióhéten - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap. 2021. november 28.

Korózs Lajos betiltotta volna azt a vakcinát, aminek az életét köszönheti

A keleti vakcinák elleni támadásokat a baloldal tavaly novemberben, már az első pillanatban elkezdte. 2021. november 27.

Legfrisebb híreink

Adventi koszorúkészítés

Adventi koszorúkészítésre várták a családokat Zalaegerszegen. Az alapanyagok mellett szakszerű segítséget kaptak az érdeklődők a várakozás díszének megalkotásához.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!