2024. 04. 13. Szombat Ida napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Híradó 17:00

Belföld

Megszületett az ítélet a fekete sereg ügyében + Videó + Képriport

Ítéletet hirdettek a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblán a fekete seregként elhíresült bűnszervezet ügyében. A szökésben lévő Magyar Róbertet azzal vádolták, hogy 2003-ban megölette az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A maffiafőnöknek tartott Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta sem találják.

Az ítélet részben helybenhagyta, részben módosította az elsőfokú ítéletet – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. Magyar Róbert életfogytiglant kapott, a másodfokú vádlott pedig 10 évet, itt nem történt változás az elsőfokú ítélethez képest. A harmadrendű vádlott – akit az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal meggyilkolásával vádoltak – 15 év helyett 18 év fegyházbüntetést kapott, míg a negyedrendű vádlott büntetését 12 évről 14 évre emelték.

A bíró kijelentette: egy bűnszervezetről van szó, amely egy időben akár 1000 embert is képes volt mozgósítani. Hangsúlyozta: Magyar Róbertné nem volt tagja a bűnszervezetnek.

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!