2022. 10. 03. Hétfő Helga napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Háború Ukrajnában 08:10

Belföld

Megszületett az ítélet a fekete sereg ügyében + Videó + Képriport

Ítéletet hirdettek a másodfokon eljáró Debreceni Ítélőtáblán a fekete seregként elhíresült bűnszervezet ügyében. A szökésben lévő Magyar Róbertet azzal vádolták, hogy 2003-ban megölette az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A maffiafőnöknek tartott Magyar Róbert 2010 januárjában szökött meg a házi őrizetből, azóta sem találják.

Az ítélet részben helybenhagyta, részben módosította az elsőfokú ítéletet – jelentette a Hír TV helyszíni tudósítója. Magyar Róbert életfogytiglant kapott, a másodfokú vádlott pedig 10 évet, itt nem történt változás az elsőfokú ítélethez képest. A harmadrendű vádlott – akit az alvilágban Ragyás Tóniként ismert H. Antal meggyilkolásával vádoltak – 15 év helyett 18 év fegyházbüntetést kapott, míg a negyedrendű vádlott büntetését 12 évről 14 évre emelték.

A bíró kijelentette: egy bűnszervezetről van szó, amely egy időben akár 1000 embert is képes volt mozgósítani. Hangsúlyozta: Magyar Róbertné nem volt tagja a bűnszervezetnek.

Az ítélet jogerős.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!