2024. 02. 29. Csütörtök Elemér napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Radar 00:05

Belföld

Megölt nyolc kutyát - 150 ezer forint nyomravezetői díj

Méreggel szórtak be egy lakótelepi kutyafuttatót Nyíregyházán.

Eddig nyolc állat pusztult el, huszonhatot pedig mérgezéses tünetekkel vittek állatorvoshoz gazdáik. Valószínűleg ipari rágcsálóirtót szórt szét valaki, amely emberre nem, csak állatra veszélyes. „A nyíregyházi rendőrkapitányság állatkínzás megalapozott gyanújával indított nyomozást ismeretlen elkövető ellen. A rendőrség december 27-én értesült arról, hogy az Örökösföld lakótelepen feltehetően mérgezés következtében több kutya elpusztult” – fogalmazott Fedor Rita, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A város polgármestere 150 ezer forintot ajánlott fel a nyomravezetőnek.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!