2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Meglepte Karácsony teljesítménye Gyurcsány Ferencet

Az ellenzéki főpolgármester-jelölti előválasztás lezárása után már nem tartja annyira alkalmatlannak Gyurcsány Ferenc Karácsony Gergelyt. Facebook oldalán azt írta: meglepte az ellenfél jelöltjének teljesítménye. „Karácsony Gergely megmutatta, hogy tud küzdeni. Jól állt neki, semmi oka szégyenkezni” – vélekedett a DK elnöke. Kálmán Olga kapcsán pedig azt írta: pár hét alatt politikus lett. Kerpel-Fronius Gáborról is kifejti véleményét, szerinte most megismert személyisége és felkészültsége egyaránt feljogosítja, hogy politikai vezető legyen. Az előválasztást értékelve úgy fogalmazott: egy új politikai közösség jött létre Budapesten, amely sok év ellenzékiség után megérett a főváros vezetésére. Facebook posztjában egyébként Karácsony Gergely után Gyurcsány Ferencnek sem sikerült eltalálnia, mi Törökország fővárosa. Azt írta: „Elképesztő dolgot tettek a budapestiek. Törökországra utalva írom: utat nyitottak az isztambuli gyorsvonatnak, ahogy mondani szokták. Aki megnyeri a fővárost, az később megnyerheti az országot”.

  • Meglepte Karácsony teljesítménye Gyurcsány Ferencet

„Karácsony Gergely megmutatta, hogy tud küzdeni. Jól állt neki, semmi oka szégyenkezni” – vélekedett a DK elnöke. Kálmán Olga kapcsán pedig azt írta: pár hét alatt politikus lett.

Kerpel-Fronius Gáborról is kifejti véleményét, szerinte most megismert személyisége és felkészültsége egyaránt feljogosítja, hogy politikai vezető legyen. Az előválasztást értékelve úgy fogalmazott: egy új politikai közösség jött létre Budapesten, amely sok év ellenzékiség után megérett a főváros vezetésére.

Facebook posztjában egyébként Karácsony Gergely után Gyurcsány Ferencnek sem sikerült eltalálnia, mi Törökország fővárosa. Azt írta: „Elképesztő dolgot tettek a budapestiek. Törökországra utalva írom: utat nyitottak az isztambuli gyorsvonatnak, ahogy mondani szokták. Aki megnyeri a fővárost, az később megnyerheti az országot”.

 

 

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

A nap kérdése

A nap kérdése

Van esélye a magyar válogatottnak a németek ellen ma este az Európa-bajnokságon?

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

Fülöp Attila: már több vármegyére kiadták a vörös kódot

A várható nagy meleg miatt szerda reggel 8 órától életbe lépett az úgynevezett vörös kód, ami kötelezővé teszi valamennyi szociális intézmény számára a hajléktalan vagy bajba jutott emberek befogadását - jelentette be a Belügyminisztérium gondoskodáspolitikáért felelős államtitkára.
Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

Martfűn jelentős infrastruktúra-fejlesztés kezdődik

A martfűi önkormányzat jelentős infrastruktúra-fejlesztési projektet indít; ennek részeként a Jász-Nagykun-Szolnok vármegyei város belterületi közutainak építését, korszerűsítését, felújítását és közlekedésbiztonsági fejlesztését végzik el - közölte Martfű Város Önkormányzata az MTI-vel.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!