2024. 06. 19. Szerda Gyárfás napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

EB Sporthírek 06:00

Belföld

Megkezdődött a KRESZ felülvizsgálatának előkészítése

Az Árpád-hídon történt tragédia után közben illegális gyorsulókat kapcsolt le a rendőrség.

  • Megkezdődött a KRESZ felülvizsgálatának előkészítése

"Megkezdődött a KRESZ felülvizsgálatának előkészítése" - jelentette ki az építési és közlekedési miniszter az Árpád hídi tragédia kapcsán. Lázár János bejelentette: "ősszel társadalmi egyeztetések kezdődnek, a jelenlegi szabályok ugyanis nem adnak megfelelő választ a megváltozott közlekedési viszonyokra."

Mindeközben újabb illegális gyorsulókat fogott el a rendőrség, ezúttal Szolnokon, amelyről drónfelvételek is készültek.

Nem sokkal korábban a budapesti Árpád hídon tragédia is történt egy ilyen verseny miatt. A rendőrségi felvételen látszik, ahogy egy Mercedes több mint 137 kilométer per órás sebességgel ütközik egy BMW-vel, majd a szalagkorlátot átszakítva elüt egy szabályosan, a járdán közlekedő kerékpárost. A vétlen kerékpáros a helyszínen szörnyethalt.

Kerékpáros felvonulást is rendeztek az Árpád hídon elgázolt biciklis miatt. A demonstrálók gyertyát és mécseseket gyújtottak a baleset helyszínén. Ezután a Budapesti Rendőr-főkapitánysághoz tekertek a követeléseikkel.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Vezércikk – Orbán Viktor: Brüsszelben semmibe vették az európai emberek akaratát + videó

Gyors helyzetjelentést adott ma Orbán Viktor Brüsszelből, amiből az derül ki, hogy arrafelé nem nagyon értenek a szép szóból. A miniszterelnök szerint ugyanis semmibe vették az európai emberek akaratát, és a baloldallal és a liberálisokkal összeállt Néppárt leosztotta az EU vezető pozícióit. Minderről a Vezércikk vendégei, Boros Bánk Levente, Bencsik András és Szabó László is elmondják a véleményüket.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Jön az önkéntes elvű haderő + videó

Magyarország egyedül képviseli azt az álláspontot, hogy a békéhez vezető egyetlen út a tűzszünet és a béketárgyalások - jelentette ki Szalay-Bobrovniczky Kristóf.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!