2024. 06. 27. Csütörtök László napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Lélektáncosok – A Bozsik Yvette Társulat 30 éve 11:00

Belföld

Megjelent a fiatal erdők állománynevelését támogató pályázati felhívás

Csaknem 4 milliárd forint keretösszeggel megjelent a Fiatal erdők állománynevelésének támogatása elnevezésű pályázati felhívás a 2027-ig tartó Közös Agrárpolitika Stratégiai Terv keretei között - jelentette be az Agrárminisztérium (AM) csütörtöki közleménye szerint Zambó Péter erdőkért és földügyekért felelős államtitkár.

  • Megjelent a fiatal erdők állománynevelését támogató pályázati felhívás

A konstrukció idén immár a harmadik versenyképes és fenntartható erdőgazdálkodást segítő új támogatási pályázat. A felhívás a fiatal erdők gazdasági értékének növelését célozza olyan eszközökkel, amelyek által az erdők nagyobb mértékben képesek ellátni gazdasági értékteremtő funkciójukat. Az állományok ápolásához, tisztításához kapcsolódó támogatott tevékenységek pozitív hatásai sokszor a jövőben várható fahasználatok során tapasztalhatók. Az erdei termelési potenciál mobilizálását szolgáló tevékenységek támogatott megvalósítása az erdészeti hatóság által nyilvántartásba vett erdőgazdálkodók által lehetséges - írták.

A támogatás mértéke tevékenységtől függően legalább 99 és legfeljebb 193 eurónak megfelelő forintösszeg hektáronként, a támogatási kérelmek benyújtására első alkalommal szeptember 4-től lesz lehetőség - hangsúlyozta az államtitkár a közlemény szerint. A felhívás és az ahhoz kapcsolódó tájékoztató anyagok, mellékletek az AM tematikus weboldalán, a kap.gov.hu-n találhatók. A felületet érdemes folyamatosan nyomon követni, hiszen minden, a pályázati felhívásokkal kapcsolatos információ és változás itt érhető el - tették hozzá.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napiindító – Cégek százait érintő határidő jár le június végén + viideó

Napiindító – Cégek százait érintő határidő jár le június végén + viideó

A Napindító vendége Bor Olivér kiberbiztonsági és kommunikációs szakértő, a Szabályozott Tevékenységek Felügyeleti Hatósága munkatársa volt, akivel arról folyt a beszélgetés, hogy már csak alig pár napjuk maradt a NIS2 szabályozásban érintett vállalatoknak arra, hogy a nyilvántartásba vételi kötelezettségüknek eleget tegyenek.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Karácsony Gergelynél nem gond a feddhetetlenség hiánya

Karácsony Gergelynél nem gond a feddhetetlenség hiánya

Wintermantel Zsolt, a Fidesz–KDNP fővárosi frakcióvezetője felszólította Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy hívja vissza a BKK felügyelőbizottságából a korrupciógyanúba keveredett Czeglédy Gergőt, a III. kerület alpolgármesterét.
A nap kérdése

A nap kérdése

Ki mondta? „Nem megyek ki Brüsszelbe, ezt megígérhetem.”
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!