2023. 12. 07. Csütörtök Ambrus napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:00

Belföld

Megfigyelés Pécsett

A pécsi közgyűlésen egy videós folyamatosan a kormánypárt képviselőit veszi fel. Amikor ezt szóvá tették a polgármester azt mondta, nem tudja, kinek a megbízásából dolgozik a férfi. Egy korábbi fotó azonban azt bizonyítja, hogy bizony Péterffy Attila kampánycsapatának volt a tagja. A Fidesz szerint ez a megfigyelési módszer a legaljasabb kommunista időket idézi.

  • Megfigyelés Pécsett

Van egy fénykép, ami 2019-ben a balliberális oldal önkormányzati választási győzelme után készült. A videós és Péterffy egymást átölelve örül az eredménynek.

Érdekes Péterffy polgármesternek a szabad város koncepciója. Ennek az egyik része az, hogy 8 órán keresztül, 10 órán keresztül figyelteti az ellenzéki képviselőket. Erre rákérdeztünk a közgyűlésen, hogy kinek a megbízásából. Ő tagadta, hogy köze lenne az úrhoz, de ezt bizonyítottuk, hogy az ő kampány csapatából való

- mondta el Kővári János, az ÖPE-KDNP frakcióvezetője.

A Fidesz attól tart, hogy a közelgő önkormányzati választási kampányban akarják felhasználni a felszólalásaik közti magánbeszélgetéseket.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nagyobb menetidő az utakon + videó

Nemcsak Budapesten, hanem az ország több pontján is fennakadásokat okozott a havazás. A katasztrófavédelem munkatársait főként kidőlt fák eltávolításához és árokba csúszott járművek mentéséhez riasztották.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!