2022. 08. 13. Szombat Ipoly napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

StartStop 12:30

Belföld

Megérkezett a tram train Hódmezővásárhelyre

A tram train első szerelvénye megérkezett Hódmezővásárhelyre, és már túl van az első 7 kilométeres próbakörön is. A város életében történelminek számító eseményről a térség fideszes országgyűlési képviselője számolt be Facebook-oldalán.

  • Megérkezett a tram train Hódmezővásárhelyre

Lázár János a közösségi oldalán megosztott videóban gratulált a Csongrád-Csanád megyei megyei jogú városnak, és hangsúlyozta, hogy ősszel már mindenki használhatja a vasútvillamost, és ezáltal minden vásárhelyi lakosnak jobb lesz az élete.

Majd elmondta, hogy mindazok, akik ennek az infrastruktúrának a létrehozásában közreműködtek, nagy sikert értek el. Lázár János abbéli reményét is kifejezte, hogy ezzel a beruházással közösen tudták szolgálni Hódmezővásárhely jövőjét és boldogulását. 

Az országgyűlési képviselő végül azt kívánta a város lakóinak, hogy használják majd egészséggel a járművet.

Facebook/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Terjed a Hepatitis A

Terjed a Hepatitis A

Az országos tiszti főorvos körlevélben figyelmeztette a fővárosi egészségügyi intézményeket arra, hogy egyre gyakrabban észlelnek fertőző májgyulladást
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!