2023. 02. 05. Vasárnap Ágota, Ingrid napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Európai Híradó 22:50

Belföld

Megérkezett a tram train Hódmezővásárhelyre

A tram train első szerelvénye megérkezett Hódmezővásárhelyre, és már túl van az első 7 kilométeres próbakörön is. A város életében történelminek számító eseményről a térség fideszes országgyűlési képviselője számolt be Facebook-oldalán.

  • Megérkezett a tram train Hódmezővásárhelyre

Lázár János a közösségi oldalán megosztott videóban gratulált a Csongrád-Csanád megyei megyei jogú városnak, és hangsúlyozta, hogy ősszel már mindenki használhatja a vasútvillamost, és ezáltal minden vásárhelyi lakosnak jobb lesz az élete.

Majd elmondta, hogy mindazok, akik ennek az infrastruktúrának a létrehozásában közreműködtek, nagy sikert értek el. Lázár János abbéli reményét is kifejezte, hogy ezzel a beruházással közösen tudták szolgálni Hódmezővásárhely jövőjét és boldogulását. 

Az országgyűlési képviselő végül azt kívánta a város lakóinak, hogy használják majd egészséggel a járművet.

Facebook/Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

Szavazás

Szavazás

Ön szerint Gyurcsány Ferenc ma végképp leuralja a baloldalt?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!