2022. 08. 15. Hétfő Mária napja
Jelenleg a TV-ben:

Akik túlélték

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Megemlékezést tartottak Szekó József tiszteletére Mohácson

Emlékestet tartottak Mohácson néhai polgármesterük, Szekó József tiszteletére, aki egy éve hunyt el. A településen vasárnap időközi választást tartanak.

  • Megemlékezést tartottak Szekó József tiszteletére Mohácson

A eső ellenére mintegy ezren jöttek el az emlékestre. Szekó József 22 évig vezette Mohácsot.

A mai megemlékezést éppen azért tartjuk, hogy ne feledjük el soha mindazt az áldozatos munkát, amit városunkért a mohácsi polgárokért tett. Azokat az erőfeszítéseket, amelynek nyomai nem csak a mai napig látszanak Mohács városán, hanem azt gondolom, hogy a következő évtizedek fejlődését is meghatározták

- mondta Bánki Erik, a Fidesz országgyűlési képviselője. 

A vasárnapi voksoláson Szekó József lánya Szekó Zsófia is indul. Azt mondja, apja örökségét szeretné folytatni, a városért akar dolgozni.

Úgy gondolom, hogy nem csak az én édesapám halt meg egy évvel ezelőtt, hanem a városnak a gazdája is. Viszont apu mindig mondta, beszélgettünk róla, hogy ki az aki ezt a szeretetet, ezt a munkát, ezt az akarást ezt tovább tudja vinni, és mindig Gábort emlegette

- fogalmazott a Fidesz-KDNP önkormányzatiképviselő-jelöltje, Szekó Zsófia. 

Pávkovics Gábor A FIDESZ-KDNP jelöltje tavaly november óta alpolgármesterként dolgozott.

Megemlékezünk egy olyan emberről, aki sok mindent tett a városért, és én úgy gondolom, hogy ezt az utat a továbbiakban is járnunk kell. Ezen az úton szeretnénk tovább haladni. Erről is fogunk beszélni ezen a rendezvényen, szeretnénk buzdítani a városlakókat, hogy a vasárnapi rendezvényen, a vasárnapi választáson menjenek el szavazni, mert Mohács város jövője a tét

- mondta Pávkovics Gábor, Mohács polgármesterjelöltje. 

Mohács választópolgárai 3 polgármester és 28 képviselőjelölt közül választják meg a város 11 fős testületét.

HírTV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas - a HírTV műsorán!

CPAC Texas! A világ legnagyobb és legbefolyásosabb konzervatív rendezvényén Orbán Viktor mond nyitóbeszédet! A magyar miniszterelnök dallasi beszéde augusztus 4-én 20 óra 30 perctől a HírTV műsorán!!!
Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!

Kapcsolódó tartalmak

Kritikus a hazai vizek helyzete

Kritikus a hazai vizek helyzete

Rekordalacsony a folyók vízszintje az aszály miatt. Siklós Gabriellát, az Országos Vízügyi Főigazgatóság szóvivőjét kapcsoltuk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!