2024. 07. 17. Szerda Endre, Elek napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Komment 17:45

Belföld

Megdöbbentő éjszakai felvételek a Blaha Lujza téren

Megdöbbentő éjszakai felvételeket készített a Magyar Nemzet stábja a Blaha Lujza téren. A napokban több cikk is megjelent arról, hogy a Blaha Lujza téren lévő köztéri mosdót prostituáltak is használhatják. Mutatjuk a megdöbbentő képsorokat.

  • Megdöbbentő éjszakai felvételek a Blaha Lujza téren

Karácsony Gergely a Blaha Lujza teret Tarlós István terveihez képest egy év csúszással, csökkentett műszaki tartalommal és harmadával drágábban adta át.

A nemrég felújított Blaha Lujza térre számtalan panasz érkezett az átadás óta, például a burkolat mindössze néhány hónapot bírt ki, darabokban jött fel a bazalt kockakő.

A legtöbb felháborodást azonban a téren található, főváros által üzemeltetett fizetős mosdó váltotta ki.

Korábban Facebook posztjában büszkélkedett a főpolgármester Budapest legújabb büszkeségével, a Blaha Lujza téren felállított nyilvános wc-vel. A dolog szépséghibája csupán annyi volt, hogy nem működött.

Most azonban hogy már működőképes az alkalmatosság, újabb probléma ütötte fel a fejét.

Miután az Origó arról cikkezett, hogy a Blaha Lujza téren lévő köztéri mosdót prostituáltak is használhatják a Magyar Nemzet stábja éjszaka rejtett kamerával forgatott a helyszínen, és elképesztő dolgokat tapasztalt.

A felvételek tanúsága szerint valóban van arra példa, hogy egy férfi és egy nő huzamosabb ideig bent tartózkodik a helyiségben, de a legszürreálisabb jelenet az volt, amikor három fiatal egy kerékpárral zárkózott be csaknem hét percre.

Mindeközben a tér egyfajta köztéri kocsmaként funkcionál, szól a zene, a székek és a padok köré gyűlve pedig az emberek alkoholt fogyasztanak. Sőt, a Magyar Nemzet stábjának még egy kisebb verekedést is sikerült rögzítenie.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!