2023. 12. 06. Szerda Miklós napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Napi aktuális 22:50

Belföld

Megdicsérte Gyurcsány Ferenc a főpolgármestert adóelkerülési terve miatt

Helyesen döntött a főváros vezetése, mert nem kívánja befizetni az adót – megdicsérte Karácsony Gergelyt a baloldal vezére, Gyurcsány Ferenc. Néhány hete a DK elnöke még élesen kritizálta a főpolgármestert, amiért szerinte nem megy eléggé szembe a kormánnyal, azonban ahogy Karácsony az elvárásának megfelelően lépett , a DK elnök azonnal korrigált a véleményén.

  • Megdicsérte Gyurcsány Ferenc a főpolgármestert adóelkerülési terve miatt

Gyurcsány Ferenc még néhány héttel ezelőtt igen karcosan véleményezte a főpolgármester munkáját. A DK vezére azt kifogásolta, hogy Karácsony Gergely nem száll szembe eléggé a kormánnyal.

Csupán néhány hét alatt óriásit változott Gyurcsány Ferenc véleménye a főpolgármesterről. Egyenesen megdicsérte Karácsony Gergelyt amiért megtagadta a szolidaritási adó befizetését.

„Amit Karácsony Gergely gondol a világról, az beilleszthető egyébként abba, amit mi gondolunk a világról, hát ez az együttműködésnek az alapja.”

Gyurcsány azt is hozzátette: elismerik a főpolgármester Budapestért végzett munkáját.

Hollik Istvánt, a Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatóját is megkérdeztük az üggyel kapcsolatban.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!