2023. 12. 05. Kedd Vilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Még több dugó lehet a fővárosban: elbonthatják a népligeti felüljárót

Közlekedési káoszt okozhat Budapesten, ha rossz állapota miatt elbontják a népligeti felüljárót - erről számolt be a Világgazdaság. A Könyves Kálmán körúton átvezető híd állapotát a BKK, és a Budapest Közút szakemberei folyamatosan vizsgálják, hogy kiderüljön, fel lehet-e még újítani, vagy el kell bontani. A hídra egyébként december 30-a óta nem hajthatnak fel a 12 tonnánál nehezebb járművek, ebbe a kategóriába tartozik az Üllői úton közlekedő csuklós busz is.

  • Még több dugó lehet a fővárosban: elbonthatják a népligeti felüljárót

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!