2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Még mindig listáztatná a kettős állampolgárságú képviselőket a Jobbik

Továbbra is ragaszkodik a kettős állampolgársággal rendelkező képviselők listázásához a Jobbik.

Gyöngyösi Márton nemzetbiztonsági okokból sürgetné az összeírást. A politikus azzal érvelt, hogy Izraelben nemzetbiztonsági kockázatot jelent a kettős állampolgárság, ezért nem lehet a Knesszet tagja kettős állampolgár. A radikális politikus először tavaly novemberben beszélt arról parlamenti felszólalásában, hogy nemzetbiztonsági okból fel kellene mérni, hány zsidó országgyűlési képviselő és kormánytag van Magyarországon. „Magyarországon is van erre, lenne erre lehetőség, hiszen Jóri András adatvédelmi biztos és Péterfalvi Attila újonnan beiktatott adatvédelmi biztos ugyancsak állásfoglalásban erősítette meg azt, hogy az országgyűlési képviselők, kormánytagok és köztisztviselők állampolgárságára vonatkozó adat bizony nyilvános adatnak minősül. Ennek ellenére november 26-a óta, azaz 85. napja nem tudjuk, hány kettős állampolgár ténykedik a magyar politikai közéletben, és hány olyan kettős állampolgár van, aki az Országgyűlésben, a kormányban vagy esetleg köztisztviselőként tevékenykedik” – fogalmazott a frakcióvezető-helyettes.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

Napi aktuális – Vita a NatCon jelentőségéről + videó

A Napi aktuálisban immár ma másodszor vendég volt Zila János elemző, Alapjogokért Központ és Szentiványi István külpolitikai szakértő, akikkel a "Vita a NatCon jelentőségéről" témában beszélgetett Velkovics Vilmos műsorvezető.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

Rétvári Bence szerint felelőtlenek az oltásellenes csoportok + videó

A parlamenti államtitkár hangsúlyozta: "Láthatóan idén sokkal több eljárást indítottak az oltások ellen és sokkal szervezettebbek. Álhíreket terjesztenek, részletes leírásokat tesznek közzé az interneten, hogyan kell akadályozni az oltás beadását. Ez óriási felelőtlenség."
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!