2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vezércikk 03:00

Belföld

Matolcsy és Hoffmann hajnalban "lepi el" a várost

Óriásplakátokkal indítja negatív kampányát hétfőtől az MSZP. A Fidesz szerint a szocialisták megint mocskolódással tapétázzák ki az országot.

A plakátok, amelyeken Matolcsy György és Hoffmann Rózsa szerepel, hajnalban kerülnek az utcára. A szocialisták országjárásra is indulnak, ahol az embereket arról kérdezik meg, mit tartanak a kormány legnagyobb hibájának. Az akció március 9-én ér véget, amelyre az MSZP 15-20 millió forintot fordít.

A Fidesz közleményben reagált, amelyben azt írták: a gyűlöletkampány az MSZP kudarca lesz, mert megint mocskolódással tapétázzák ki az országot. Az óriásplakátokon – a legnagyobb kormánypárt szerint – a szocialistáknak inkább bocsánatot kellene kérniük, mert eladósították, kifosztották az országot.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!