2024. 04. 26. Péntek Ervin napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Mától 19 órakor bezárnak az üzletek

A mától életbe lépett szigorítások miatt 19 órakor bezárnak az üzletek. A Hír TV-t Tóth Benjámin tudósította.

  • Mától 19 órakor bezárnak az üzletek

A szokásosnál nagyobb forgalomra készültek a budapesti üzletek a járványügyi szigorítások első napján a korai zárás miatt. Végül a roham elmaradt.

Budapesti tudósítónk este hét órakor szabályosan bezáró üzletekről számolt be.

Pécsen úgy tűnt, hogy többen nem is értesültek az új szabályokról.

Ózdon üres üzletekkel és megértő vásárlókkal találkozott tudósítónk.

Ezek a felvételek már este nyolc órakor készültek, amikor országszerte életbe lépett a kijárási tilalom. A budapesti utakon leginkább tömegközlekedési eszközök, taxik és futárok maradtak, illetve azok, akik munkából igyekeztek haza. Az ózdi utcák is kiürültek este nyolc órára.

Este kilenc órára pedig a rendőrökön és az üres közösségi közlekedési járműveken kívül szinte senki nem maradt a budapesti utcákon.

Pécsen is fokozottan ellenőrizték a szabályok betartását a rendőrök. A város utcái itt is teljesen elnéptelenedtek kilenc órára.

Az első benyomások szerint az emberek fegyelmezetten betartották a kijárási korlátozást.

Új szabályok léptek életbe

 

A Hír TV tudósítója egy olyan üzletből jelentkezett 18 óra után, amely általában 21 óráig tart nyitva.

Ózdról Csápenszky Erna számolt be arról, hogy betartották-e az üzletek az előírt 19 órási zárást. Míg Pécsről Szilágyi Jenő számolt be a tapasztalatairól.

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!