2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Amerika magyar grófja 03:00

Belföld

Másokat kérnek számon azok, akik minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak

Három olyan bevándorláspárti képviselő állt ma ki, hogy másokat kérjen számon, akik az Európai Parlamentben minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak a magyar emberek akaratával szemben - közölte a Fidesz.

  • Másokat kérnek számon azok, akik minden bevándorláspárti javaslatot megszavaztak

A nagyobbik kormánypárt ezt Ujhelyi István és Szanyi Tibor MSZP-s, valamint Jávor Benedek Párbeszédes európai parlamenti képviselő sajtótájékoztatójára reagálva közölte. A politikusok egy rendezvényt tartottak volna, amelyen az európai parlamentben végzett munkáról számolhattak volna be a politikusok, de rajtuk kívül senki nem ment el az eseményre. Ujhelyi István gyávának nevezte a Fideszt és Orbán Viktor miniszterelnököt is.

A Fidesz reagálásában azt írta, Ujhelyi István, Szanyi Tibor, Jávor Benedek, és a Gyurcsány-párti képviselők arra használják mandátumukat, hogy minden egyes bevándorláspárti javaslatot megszavazzanak. Megszavazták a migránskvótát, a migránsvízumot, a Soros-szervezetek pénzügyi támogatásának növelését, a gazdasági bevándorlás legalizálását, a bevándorlást elutasító országok megbüntetését, és ha újra mandátumot kapnak, akkor tovább fogják támogatni a bevándorláspárti erőket - olvasható a közleményben.

Hozzátették: vasárnap egyetlen pártszövetség neve lesz a szavazólapon, amely meg akarja állítani a bevándorlást és a magyar emberek érdekét képviseli Brüsszelben, ez a Fidesz-KDNP.

MTI

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!