2024. 06. 23. Vasárnap Zoltán napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Márki-Zay Péterék "gombának" nevezték azokat, akik nem értenek velük egyet

Márki-Zay Péter és felesége "gombának" tartja azokat az embereket, akik úgy gondolják, a baloldal háborúpárti. Nem ez volt az első eset hogy a választókat sértegette az egykori miniszterelnök-jelölt.

  • Márki-Zay Péterék

"Az aki ezt elhiszi, az egy gomba…" - Néhány nappal ezelőtt ilyen és ehhez hasonló feliratokkal rongálta meg és ragasztotta át Márki-Zay Péter felesége a Civil Összefogás Fórum valamennyi hódmezővásárhelyi óriásplakátját, amelyeken a férje is szerepel.

"Akkor, amikor kijöttek aktivistáinkra a Fidesz feljelentése alapján a rendőrök a helyszínre, ők egy valamit néztek meg, hogy el lehet-e távolítani rongálásmentesen ezt a feliratot. Mivel el lehetett távolítani, ezért nem rongálásról van szó, hanem a szabad véleménynyilvánítás gyakorlásáról" - így mentegette feleségét az egykori baloldali miniszterelnök-jelölt.

Márki- Zay Péter egyébként feleségével együtt továbbra is folytatja az emberek sértegetését. Úgy gondolják, hogy akik nem hiszik el, hogy a baloldal nem háborúpárti, azok nem mások, mint gombák.

Továbbá arra biztatja az embereket, cselekedjenek hasonlóan, mint felesége és az aktivistáik: "Én arra biztatom önöket, hogy az önök településén is egészítsék ki, javítsák ki ezeket a plakátokat."

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

Szélesvásznú történelem: Szerelem + videó

1971-ben Darvas Lili, Törőcsik Mari és Darvas Iván főszereplésével, Makk Károly rendezésében mutatták be a Cannes-ben a zsűri nagydíjával is kitüntetett Szerelem című filmet. A Szélesvásznú történelem adásában Bencze Ilona Jászai Mari-díjas színművésznővel és Lukácsy György filmkritikussal beszélgettünk a magyar filmtörténelem egyik legfontosabb alkotásáról.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

Baloldali politikusokkal vonult az LMBTQ közösség a fővárosban + videó

29. alkalommal vonult szombaton a fővárosban az LMBTQ közösség. A Budapest Pride felvonuláson idén is jelen voltak baloldali pártok, sőt a Momentum és a Két Farkú Kutyapárt saját kamionnal is készült. A tömeg elején sétált a többi között Karácsony Gergely főpolgármester és David Pressman, az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövete.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!