2024. 04. 18. Csütörtök Andrea, Ilma napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Láncreakció 13:00

Belföld

Márki-Zay Péter: Szégyeljék magukat a fideszes szavazók!

Ha együtt nem sikerült leváltani a kormánypártokat, akkor később külön - külön biztosan nem fog sikerülni – mondta az ellenzéki összefogás egykori miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter úgy véli tanult a tavalyi kudarcból, de a választók sértegetésével még mindig nem hagyott fel.

  • Márki-Zay Péter: Szégyeljék magukat a fideszes szavazók!

Ismételten a kormánypártok szavazóit kritizálta az ellenzék egykori miniszterelnök-jelöltje. Márki-Zay Péter véleménye az elmúlt egy évben nem változott. A tavalyi választási kampányában többször is butának és ostobának nevezte a fideszes szavazókat.

Legújabb interjújában pedig arra célozgatott: kocsmatöltelékek a Fidesz szavazói. 

Az ellenzék egykori bukott miniszterelnök jelöltje arról is beszélt: többen voltak a kampányukban, akik árulók voltak és feltűnően nem tettek semmit azért, hogy megnyerjék a választásokat. Hozzátette azt is: szerint ő minden tőle telhetőt megtett a győzelemért.

Márki-Zay Péter szerint sokan vannak ebben az országban azok, akik őt támogatják, azonban azt hogy kik és hogy pontosan hányan vannak, nem tudta mondani.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Hatvanmillió forintos segítséget kap a leégett Hotel Silvanus

Hatvanmillió forintos segítséget kap a leégett Hotel Silvanus

Március elején égett le a térség egyik leglátogatottabb szállodájának, a visegrádi Silvanus Hotelnek a legfelső szintje és tetőszerkezete, a jelentős tűzkárt szenvedett, több mint 100 embert foglalkoztató, 4 csillagos szálloda helyreállítása elkezdődött, amelyhez a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) 60 millió forinttal járul hozzá.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!