2023. 05. 30. Kedd Janka, Zsanett napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Márki-Zay Péter azt állítja: gombákként kezeli az embereket a kormány

Ismét gombákhoz hasonlította a választópolgárokat Márki-Zay Péter. A hódmezővásárhelyi polgármester mindezt arra hivatkozva mondta, hogy szerinte nem lehet ostobának nézni az embereket.

  • Márki-Zay Péter azt állítja: gombákként kezeli az embereket a kormány

Az ellenzék bukott miniszterelnök-jelöltje korábban rendszeresen sértegette a vidéken élőket és a nőket is.

- Ez a vidéki Fidesz szavazó küldött nekem egy teljesen megfejtett keresztrejtvény újságot, tehát fantasztikus, ez a szegény asszony, lehet, hogy asszony, nem tudom, a helyesírása alapján gondolom csak

- így sértegette a nőket Márki-Zay Péter, még a 2022-es országgyűlési választás kampányidőszakában, aki a vidéken élőket is rendszeresen alsóbbrendűnek titulálta.

A hódmezővásárhelyi polgármester mindezek ellenére folyamatosan tagadta, hogy bárkit is megsértett volna politikai pályafutása során.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!