2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Belföld

Márki-Zay megint durván leszólta a fideszeseket

A balliberális polgármester csak nem akarja meghallani saját képviselője, Fejes Péter és az Idősügyi Tanács intését: uszít, hergel, fröcsög, gyűlölködik és megoszt - írja a promenad.hu

  • Márki-Zay megint durván leszólta a fideszeseket

Úgy tűnik, nem volt különösebb foganatja Fejes Péter és az Idősügyi Tanács intésének: Márki-Zay Péter tovább folytatja a vele egyet nem értők, a másként gondolkodók mocskolását. Emlékezetes, az MMM – Tiszta Vásárhelyért képviselője másfél hete a közgyűlés online véleményező ülésén olvasott föl egy kiáltványt, melyben arra kérte, kérték a szemben álló feleket, tegyenek meg mindent azért, hogy megtisztuljon végre közélet és a közbeszéd a városban.

„Sajnos úgy tűnik, hogy nem elég a vírushelyzet okozta feszültség, egy másik alattomos kór is megtámadta a városunkat! Ez a közbeszéd eldurvulása! Mintha nem lenne elég bajunk, még szándékosan is bántjuk egymást, borzoljuk egymás idegeit. […] a személyeskedést, a szándékos rosszakaratot, a féligazságok hangoztatását mellőzni kellene! […] A rágalmazást, a mocskolódást mindenkinek be kellene fejeznie! Felhívjuk a képviselő testület figyelmét, hogy adják meg egymásnak a minimális tiszteletet, mutassanak példát a város lakosságának! […]”

– szólította meg a vásárhelyieket felhívásában Fejes és az Idősügyi Tanács.

A Fidesz képviselői, Cseri Tamás és Horváth Zoltán erre reagálva kifejtették, a maguk részéről támogatják a kezdeményezést, de kevéssé optimisták a tekintetben, hogy a város megélhetési gyűlöletkeltője, Márki-Zay Péter folyamatosan mocskolódik, és megosztja az embereket. Vagyis kimondták:

a fejétől bűzlik a hal. És az élet megint őket igazolta.

Márki-Zay ugyanis vasárnapi Facebook-prédikációjában a promenad.hu beszámolója azerint újabb gyűlöletbombát eresztett el a fideszesek „erkölcsi és szellemi színvonaláról”:

kvázi „lehülyézte” a kormánypárti Békemenet résztvevőit és a vidéki fideszeseket – mondván: a Békemenet során nem igazán professzorok álltak ki Orbán Viktor mellett, a Fidesz legjobb vidéki embereinek képességét pedig még egy keresztrejtvény megfejtése is meghaladja…

A teljes cikk IDE kattintva olvasható.

Promenad.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!