2022. 01. 25. Kedd Pál napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Hírek 09:00

Belföld

Márki-Zay jobbkeze egy magánklinika ügyvezetőjeként dolgozik

Egy veszprémi magánklinika ügyvezetőjeként dolgozik Kész Zoltán, aki Márki-Zay Péter egyik leghűségesebb szövetségese - erre hívta fel a figyelmet közösségi oldalán Varga Damm Andrea független országgyűlési képviselő. A baloldal közös miniszterelnök - jelöltje a minap a magán egészségügy mellett érvelt. Márki-Zay Péter szerint csak a privatizáció oldaná meg az egészségügy problémáit, mivel az egészségügy is csak üzlet.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Kamatdöntő ülést tart ma a monetáris tanács

A testület legutóbbi kamatmeghatározó ülésén, decemberben 30 bázisponttal 2,4 százalékra emelte a jegybanki alapkamatot, és 80 bázisponttal 2,4 százalékra az egynapos betét kamatát; az egynapos és az egyhetes fedezett hitel kamata 30 bázisponttal emelkedett 4,4 százalékra.

Műsorok

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Cseppben az élet – karácsonykor a HírTV műsorán

A fordulatos sorozat négy részben mutatja be Dr. Béres József feltaláló izgalmas, drámai sorsát, küzdelmeit, igazságszerető személyiségét. A lebilincselő történet december 25-én, 26-án, 27-én és 28-án este 21 órától megtekinthető a HírTV műsorán.

Kóbor Jánosra emlékezünk

Pénteki Napi aktuális című műsorunkban élőben kapcsoljuk a Szent István-bazilikát, ahol gyászmisét tartanak a legendás zenész emlékére.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!