2024. 07. 19. Péntek Emília napja
Jelenleg a TV-ben:

Célpont

Következik:

Híradó 19:00

Belföld

Márki-Zay elismerte, hogy nincs meg minden szerződés és számla

Újabb botrányról ír a baloldalon az Origo. Márki-Zay Péter a Vásárhelyi Televízióban beismerte, hogy nincs meg minden szerződés és számla, amellyel a Mindenki Magyarországa Mozgalom a választási kampányköltségeit igazolná.

  • Márki-Zay elismerte, hogy nincs meg minden szerződés és számla

A volt baloldali kormányfőjelölt ezzel elismerte, hogy átláthatatlan a kampánypénzek elköltése. A lap cikke szerint Márki-Zay Péter az interjúban azon háborgott, hogy az Állami Számvevőszék vizsgálódik az ügyben. Szerinte ehhez csak a választás után meghozott jogszabály alapján lenne joguk. Az igazság azonban az, hogy már 2021 júliusában hatályba lépett az ilyen vizsgálatokat megalapozó törvény.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!