2023. 12. 04. Hétfő Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Következik:

Híradó 18:30

Belföld

Már strandolhatunk is

A budapesti strandok többsége a megszokottnál korábban, április 27-én kinyitott. Vasárnap csaknem kétezren fürdőztek az egyik budapesti strandon. A belépők ára a tavalyi évhez képest nem változott. Az üzemeltetők szerint a korai nyitás nem befolyásolja jelentősen az éves bevételt.

Vasárnap is sokan voltak az egyik budapesti strandon. A fürdők többsége a meleg miatt a megszokott május elseje helyett már április 27-én kinyitott. Több fővárosi strand is megújul majd a szezon közepére. A korszerűsítésre csaknem 600 millió forintot költöttek. Új csúszdák és játszóterek várják a vendégeket. „A gyerekmedencék fölött – most az összes strandról beszélek – árnyékolót fogunk építeni, hiszen nagyon fontos az UV-sugárzás mellett a biztonságos strandolás. Nagyon sok helyen felújítottuk a vizes blokkokat. Minden strandunkon kültéri fitneszparkot fogunk részesíteni. Nagyon sok változás várja majd a látogatókat” – fogalmazott Czinege Szilvia, a Budapest Gyógyfürdői és Hévizei Zrt. marketingigazgatója.


Czinege Szilvia azt mondja: az, hogy előbb nyitottak, nem befolyásolja majd az éves bevételt. A strandbelépők ára a legtöbb helyen a tavalyi évhez képest nem változott.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!