2024. 04. 27. Szombat Zita napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar ráadás

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Már Jakabot is prostizzák a saját hívei

„Az igazság fáj, Petya...” – régi párttársa üzent Jakab Péternek.

  • Már Jakabot is prostizzák a saját hívei

Kiverte a biztosítékot a ripost7 legutóbbi címlapja, fájt az igazság valóban az egész baloldalnak, pedig a ripost7 csak az igazat írta: van már magyar politikai prosti: Demeter Márta, aki először az MSZP-ben próbált szerencsét, majd amikor ott meggyengült a pozíciója és kétségessé vált, hogy 2018-ban bejut a parlamentbe, átváltott az LMP-re. Ott nemcsak újabb parlamenti befutóhelyhez jutott, hanem női társelnök is lett. Nemrég azonban bejelentette: a Jobbikhoz igazol, és ez általános megdöbbenést keltett. Ezek után tette fel a ripost7 a kérdést: mi ez, ha nem politikai prostitúció? De bizony az, és ezt így gondolják azok a jobbikosok is, akik csalódottak amiatt, hogy az egykor a baloldaltól és Gyurcsánytól elhatárolódó pártjuk most a baloldal kebelére borult csak azért, hogy politikai jövőjét biztosítsa.

Elvek, tisztesség, világnézet itt már nem számít, csakis a gyakorlatias haszon. Most aztán Jakab cikkünkre kitett posztja alatt leszedték a keresztvizet a pártvezérről. 

„Aki pártról pártra jár, te minek neveznéd? Politikailag ártatlannak? Mekkora szemforgató, álszent, hazug is vagy te, petikebohóc…” 

– írja egy csalódott hozzászóló.

„Az igazság fáj, Petya...” 

– írta régi párttársa Jakab Péternek, a Jobbik elnökének az alá a Facebook-bejegyzése alá, amiben felháborodásának adott hangot a ripost7 legutóbbi címlapja miatt, és védelmébe vette a politikailag prostituálódott Demeter Mártát. Más egyenesen azt írta: 

„Ejjj, Petya! Ki is feküdt le a Gyurcsányéknak? Politikai prosti? Még te mondod?”

A cikk folytatása az augusztus 31-én megjelent ripost7-ben olvasható.

Ripost

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!