2024. 04. 14. Vasárnap Tibor napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Célpont 20:10

Belföld

Már három gyanúsítottja van a Cinóber-ügynek

Már három gyanúsítottja van a Cinóber-ügynek – tudta meg a Pestisrácok.hu.

A portál azt írja, a Domák Ferenc elleni, 1996-os gyilkosság miatt a Brazil becenevű Ferencsik Attilát felbujtóként elkövetett emberölés gyanújával hallgatta ki a Nemzeti Nyomozó Iroda. Ferencsik Attila korábban Portik Tamás üzlettársa volt az Energol Rt.-ben. Korábban a kecskeméti maffiaper vádlottja is azt állította egyik vallomásában, hogy Portik cégtársaival közösen döntött Cinóber haláláról. A Pestisrácok.hu szerint egy védett tanú láthatta a gyilkosságot, elkövetőként pedig a más leszámolási ügyekben is gyanúsított Jozef Rohácot azonosította. A rendőrség szerint a Prisztás-gyilkosság miatt első fokon 11 évre ítélt Portik Tamás adott megbízást a szlovák Rohácnak az egykori lányfuttató, Cinóber megölésére.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

Menczer Tamás: Ilyet csak egy tróger csinál + videó

Magyar Péter az új Márky-Zay Péter - erről a Fidesz kommunikációs igazgatója beszélt. Menczer Tamás szerint Magyar Péter ugyanúgy sértegeti azokat az embereket, akik politikailag mást gondolnak, mint ő. A politikus rámutatott: az ügyvéd lenézi az idős embereket.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!