2020. szeptember 22.,
kedd, Móric napja

Már Gyurcsány szerint is meg kell oldani a kispesti korrupciós ügyet

Hír TV

2019. október 12., szombat 11:35

Már Gyurcsány Ferenc szerint is meg kell oldani a kispesti korrupciós ügyet. Ennek ellenére Karácsony Gergely, az MSZP és a DK szerint is elfogadható, hogy a kispestiek maguk vizsgálják ki a róluk nyilvánosságra került botrányos hangfelvételeket. A szocialisták budapesti elnöke nem érzi magát felelősnek az ügyben és nem tartja fontosnak, hogy a választásokig fény derüljön arra, hogy van-e valóságtartalma a 19. kerületi botránynak.

Liberálisok: Zéró kóla!

"Zéró kóla" – ezt mondta a Magyar Liberális Párt budapesti választmányi elnöke a kispesti kép és hangfelvételek ügyében. Szabadai Viktor elfogadhatatlannak tartja a felvételen látható tevékenységet, főleg ha olyan személy teszi, akinek a feladata mások képviselete. A kiszivárgott videón Lackner Csaba, kispesti szocialista képviselő egy zacskó fehér porral a kezében látható.

Elítéli a korrupciót az LMP

Az LMP elítéli a korrupció mindenféle formáját attól függetlenül, hogy ki követi azt el - mondta a közelmúltban kiszivárgott felvételek kapcsán a párt frakcióvezető-helyettese.

Molnár Zsolt a kispesti polgármesternek hisz

Az MSZP budapesti elnöke bízik Gajda Péterben, és nem tartja fontosnak, hogy ő maga kezdeményezzen vizsgálatot a kispesti korrupciós ügyben. Molnár Zsolt híradónk kérdésére azt mondta, ha bebizonyosodik, hogy igaz, amiről Lackner Csaba beszél a felvételeken, akkor nincs helye az MSZP-ben. Molnár hozzátette, hogy Lackner Csabát nem ismeri személyesen.

Hír TV