2024. 04. 25. Csütörtök Márk napja
Jelenleg a TV-ben:

CPAC Magyarország 2024

Következik:

CPAC Magyarország 2024 14:35

Belföld

Már a Mátraaljai Munkaadók Egyesületét is támadja Gyöngyös baloldali polgármestere

A kormány után már a Mátraaljai Munkaadók Egyesületét is támadja Gyöngyös oltásbotrányba keveredett baloldali polgármestere. Hiesz György kormánypártisággal vádolta meg a szervezet vezetőjét, akik együttműködést és átláthatóságot szeretnének, ám a polgármester inkább politikai vitát vizionál.

  • Már a Mátraaljai Munkaadók Egyesületét is támadja Gyöngyös baloldali polgármestere

A miniszterelnök karácsony előtt jelentette be, hogy a családokat és az őket foglalkoztató vállalkozásokat segíti a kormány a járványban és felére csökkenti a helyi iparűzési adót.

Gyöngyös baloldali polgármestere azonban azt várja a helyi vállalkozásoktól, hogy ne éljenek az egy százalékos iparűzési adó kedvezménnyel, hanem fizessenek nagyobb összeget, az adótöbblet egy részének sorsáról pedig rendelkezhet az adott vállalkozás .

A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete azonban pont ezt nem szeretné. A tagoknak eljuttatott körlevelükben azt írták: a polgármester és a mögötte álló önkormányzat eddig a vállalkozások minden kezdeményezését elgáncsolta. Emlékeztetnek, sem az építményadó igazságossá tételét, sem a félórás ingyenes parkolást, sem az ipari parkot a várossal összekötő kerékpárutat nem valósította meg Hiesz György.

Hiesz György az önkormányzat által fenntartott televízióban reagált a Mátraaljai Munkaadók Egyesületének levelére. A polgármester azt mondta, a tervek már megvannak a kerékpárútra, ám e kijelentését követően már az egyesületet támadta.

A Mátraaljai Munkaadók Egyesülete közleményében azt írta: remélik, hogy a közvetlen támogatással a felajánlott pénzek nem válnak politikai csatározások eszközévé és felelős kezekbe kerülnek.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!