2021. 09. 20. Hétfő Friderika napja
Jelenleg a TV-ben:

Sajtóklub

Következik:

Híradó 22:00

Belföld

Már a DK is közlekedés felülvizsgálatát várja Karácsony Gergelytől

Már a DK is a fővárosi közlekedés felülvizsgálatát várja Karácsony Gergelytől. Trippon Norbert, a párt budapesti elnöke szerint, a főpolgármester felelőssége, ha az iskolakezdéssel megnövekvő forgalom miatt dugók alakulnak ki a fővárosban. Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár pedig arra szólította fel Karácsony Gergelyt, hogy szüntesse meg a sávlezárásokat és ne kísérletezzen a budapestiekkel.

A főpolgármester még tavasszal alakíttatott ki kerékpársávokat a többi között a Nagykörúton. Azóta rendszeres dugók alakulnak ki a legforgalmasabb városrészben.

A tarthatatlan forgalmi helyzet miatt már a DK is számonkéri Karácsony Gergelyt. Trippon Norbert, a párt budapesti elnöke azt várja Karácsony Gergelytől, hogy az iskolakezdéssel bekövetkező jóval erősebb forgalom miatt vizsgálja felül a budapesti közlekedés helyzetét.

Ezek a kapkodva kialakított sávlezárások az iskolakezdés napján és a tanév során közlekedési káoszt, óriási dugókat és óhatatlanul is baleseteket okoznak

– erről már Fürjes Balázs, Budapest fejlesztéséért felelős államtitkár pedig a forgalomlassulást is okozó és gyakran balesetveszélyes kerékpársávok megszüntetését követeli Karácsony Gergelytől.

Kerestük Karácsony Gergelyt, hogy megtudjuk, milyen intézkedésekkel kívánja elkerülni a baleseteket és a közlekedési káoszt, azonban a főpolgármester nem vette fel telefonját.

HírTV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Cseh Katalin elismerte, hogy a céghálózat cégei egymás mellé települtek

A Momentum korrupciós botrányba keveredett európai parlamenti képviselője az ATV-ben azt is elmondta, hogy volt olyan nyertes pályázat, amit valóban ő nyújtott be. 2021. szeptember 20.

Orbán Viktor: A Jobbik szokása, hogy akit börtönnel fenyeget, azzal összeáll

Hevesen támadta az ellenzék Orbán Viktort beszédét követően. 2021. szeptember 20.

Hétfőn sem indult zökkenőmentesen a baloldali előválasztás

A KDNP frakciószóvivője szerint ebből is látszik, hogy az ellenzék még egy előválasztást sem tud megrendezni. 2021. szeptember 20.

Legfrisebb híreink

Hekkertámadás vagy rendszerhiba?

Továbbra sem lehet tudni, miért mondott csődöt az ellenzéki előválasztás rendszere a hétvégén. A Napi aktuális vendége volt Ifj. Lomnici Zoltán jogi szakértő.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.

Sajtóklub - ajánló

Egyedi hangvételű elemzés újságírókkal. Hétfő esténként 21.05-től a Hír TV műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!