2023. 12. 03. Vasárnap Ferenc, Olívia napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Poltikai hobbista 03:00

Belföld

Magyar Róbert leránthatja a leplet a korrupt rendőrökről

Pénteken hallgatják meg a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet vezetőjét a bíróságon. A Magyar Róbert elleni büntetőper újratárgyalása szerdán kezdődött.

Azért kellett új eljárást elrendelni, mert távollétében ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre. A férfi korábban azt mondta: az eljárás során megnevezi azokat a korrupt rendőröket, akik szerinte börtönbe juttatták.

Hat órán át ismertette a vádiratot, az első- és másodfokú ítélet indoklását a tanácselnök a megújított per első napján. Magyar Róbert kérte a perújítást, mert 2010-ben, másodfokon úgy ítélték életfogytig tartó börtönre, hogy nem volt ott a tárgyaláson. Az eljárás közben, a házi őrizetből szökött Spanyolországba. Tavaly szeptemberben kapták el.


A fekete sereg feltételezett vezetőjét a prostitúcióra kényszerítés és a lőfegyverrel való visszaélés mellett azzal vádolják, hogy embereivel megölette az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A vád szerint a férfi 2003-ban nyilvánosan megverte és megalázta Magyar Róbertet, aki ezért bosszút állt.

Magyar Róbert nemrég a Hír Televízió Riasztás című műsorában beszélt először arról, hogy szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrök kértek tőle védelmi pénzt. Szerinte azért jutott börtönbe, mert nem fizette ki a havi félmillió forintot. A vádlottat pénteken hallgatja meg a bíróság, ahol vélhetően megnevezi majd a magas beosztású rendőröket is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Reagált a Fidesz Dobrev Klára kijelentéseire

Magyarország biztonságára a dollárbaloldal jelent veszélyt, mert külföldi megrendelőik kedvéért Gyurcsányék háborúba sodornák az országot, újra leépítenék a nemzeti haderőt, elajándékoznák fegyvereinket és feladnák hazánk szuverenitását.
Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Folytatódnak az ellenzéki belharcok Zuglóban + videó

Az MSZP és a DK ugyan megállapodott arról, hogy támogatják Horváth Csaba újra indulását a 14. kerületben, a Momentum Mozgalommal, illetve az ellenzéki oldal más pártjaival még folynak tárgyalások. Az LMP még nem tudja, hogy támogatja-e Zugló jelenlegi polgármesterének újrázását.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!