2023. 01. 28. Szombat Károly, Karola napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Magyar Róbert leránthatja a leplet a korrupt rendőrökről

Pénteken hallgatják meg a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet vezetőjét a bíróságon. A Magyar Róbert elleni büntetőper újratárgyalása szerdán kezdődött.

Azért kellett új eljárást elrendelni, mert távollétében ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre. A férfi korábban azt mondta: az eljárás során megnevezi azokat a korrupt rendőröket, akik szerinte börtönbe juttatták.

Hat órán át ismertette a vádiratot, az első- és másodfokú ítélet indoklását a tanácselnök a megújított per első napján. Magyar Róbert kérte a perújítást, mert 2010-ben, másodfokon úgy ítélték életfogytig tartó börtönre, hogy nem volt ott a tárgyaláson. Az eljárás közben, a házi őrizetből szökött Spanyolországba. Tavaly szeptemberben kapták el.


A fekete sereg feltételezett vezetőjét a prostitúcióra kényszerítés és a lőfegyverrel való visszaélés mellett azzal vádolják, hogy embereivel megölette az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A vád szerint a férfi 2003-ban nyilvánosan megverte és megalázta Magyar Róbertet, aki ezért bosszút állt.

Magyar Róbert nemrég a Hír Televízió Riasztás című műsorában beszélt először arról, hogy szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrök kértek tőle védelmi pénzt. Szerinte azért jutott börtönbe, mert nem fizette ki a havi félmillió forintot. A vádlottat pénteken hallgatja meg a bíróság, ahol vélhetően megnevezi majd a magas beosztású rendőröket is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vezércikk: Az infláció egy közellenség

Vajon a Nyugat miért akarja a saját életét nehezíteni Ukrajna kedvéért? Orbán Viktor szerint Magyarország a háború helyett a béke mellett kötelezte el magát, és ezt aligha érhetjük el azzal, ha Európa a saját gazdaságát gyengíti.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

A holokauszt áldozataira emlékezik a világ

A holokauszt áldozataira emlékezik a világ

A szörnyű veszteség egész Európáé és a világé, a magyar zsidóságot ért veszteség pedig az egész nemzeté - jelentette ki Vitályos Eszter a holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából tartott megemlékezésen. A Kulturális és Innovációs Minisztérium parlamenti államtitkára felidézte: hetvennyolc éve szabadították fel a nácizmus szimbólumává vált lágert, Auschwitz-Birkenaut, ahol minden harmadik áldozat magyar volt.
Telefonos segítség: mondd, hogy koholmány!

Telefonos segítség: mondd, hogy koholmány!

A rendőrség már nyomoz az Eötvös József Gimnáziumban kirobbant botrány miatt, amely szerint félmillió forintért felvételi nélkül is be lehetett kerülni az Eötvös József Gimnáziumba.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!