2021. 11. 29. Hétfő Taksony napja
Jelenleg a TV-ben:

Mozaik

Következik:

Hírek 10:00

Belföld

Magyar Róbert leránthatja a leplet a korrupt rendőrökről

Pénteken hallgatják meg a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet vezetőjét a bíróságon. A Magyar Róbert elleni büntetőper újratárgyalása szerdán kezdődött.

Azért kellett új eljárást elrendelni, mert távollétében ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre. A férfi korábban azt mondta: az eljárás során megnevezi azokat a korrupt rendőröket, akik szerinte börtönbe juttatták.

Hat órán át ismertette a vádiratot, az első- és másodfokú ítélet indoklását a tanácselnök a megújított per első napján. Magyar Róbert kérte a perújítást, mert 2010-ben, másodfokon úgy ítélték életfogytig tartó börtönre, hogy nem volt ott a tárgyaláson. Az eljárás közben, a házi őrizetből szökött Spanyolországba. Tavaly szeptemberben kapták el.


A fekete sereg feltételezett vezetőjét a prostitúcióra kényszerítés és a lőfegyverrel való visszaélés mellett azzal vádolják, hogy embereivel megölette az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A vád szerint a férfi 2003-ban nyilvánosan megverte és megalázta Magyar Róbertet, aki ezért bosszút állt.

Magyar Róbert nemrég a Hír Televízió Riasztás című műsorában beszélt először arról, hogy szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrök kértek tőle védelmi pénzt. Szerinte azért jutott börtönbe, mert nem fizette ki a havi félmillió forintot. A vádlottat pénteken hallgatja meg a bíróság, ahol vélhetően megnevezi majd a magas beosztású rendőröket is.

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Megdöbbentő adatok: ekkora az oltatlanok aránya a hazai kórházakban

A szakértők egyetértenek abban, hogy nagyon kevés az esélye annak, hogy 3. oltás után súlyos lefolyású legyen a fertőzés. 2021. november 29.

Elindult a tram-train Hódmezővásárhely és Szeged között

Palkovics László innovációs és technológiai miniszter a helyszínen újságíróknak azt mondta, a tram-train kialakítása Magyarország leginnovatívabb vasútfejlesztése. 2021. november 29.

Lázár János: Budapest hagyjon levegőt az országnak!

Lázár János országgyűlési képviselő, a tram-train kormánybiztosa Palkovics László innovációs miniszteren keresztül üzent. 2021. november 29.

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!