2022. 10. 04. Kedd Ferenc napja
Jelenleg a TV-ben:

Háború Ukrajnában

Következik:

Napi aktuális 05:30

Belföld

Magyar Róbert leránthatja a leplet a korrupt rendőrökről

Pénteken hallgatják meg a fekete sereg néven elhíresült bűnszervezet vezetőjét a bíróságon. A Magyar Róbert elleni büntetőper újratárgyalása szerdán kezdődött.

Azért kellett új eljárást elrendelni, mert távollétében ítélték tényleges életfogytig tartó börtönre. A férfi korábban azt mondta: az eljárás során megnevezi azokat a korrupt rendőröket, akik szerinte börtönbe juttatták.

Hat órán át ismertette a vádiratot, az első- és másodfokú ítélet indoklását a tanácselnök a megújított per első napján. Magyar Róbert kérte a perújítást, mert 2010-ben, másodfokon úgy ítélték életfogytig tartó börtönre, hogy nem volt ott a tárgyaláson. Az eljárás közben, a házi őrizetből szökött Spanyolországba. Tavaly szeptemberben kapták el.


A fekete sereg feltételezett vezetőjét a prostitúcióra kényszerítés és a lőfegyverrel való visszaélés mellett azzal vádolják, hogy embereivel megölette az alvilágban csak Ragyás Tóniként ismert H. Antalt. A vád szerint a férfi 2003-ban nyilvánosan megverte és megalázta Magyar Róbertet, aki ezért bosszút állt.

Magyar Róbert nemrég a Hír Televízió Riasztás című műsorában beszélt először arról, hogy szervezett bűnözés ellen nyomozó rendőrök kértek tőle védelmi pénzt. Szerinte azért jutott börtönbe, mert nem fizette ki a havi félmillió forintot. A vádlottat pénteken hallgatja meg a bíróság, ahol vélhetően megnevezi majd a magas beosztású rendőröket is.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Rehabilitációs játszóteret kapott a Semmelweis Egyetem

Az egyik legnagyobb áruházlánc támogatásával, egy játszóteret vehettek birtokba a 2-es számú Gyermekklinika lakói. Az intézmény igazgató hangsúlyozta: nincs fontosabb annál, minthogy mindent megtegyenek a kórházban gyógyuló gyerekekért.

Műsorok

Zsuzsi asztala - ajánló

Zsuzsi asztala - ajánló

A vidék az új nagyváros! Zsuzsi asztala - szombaton 13 órától a HírTV műsorán. Várja Önöket a képernyő elé György-Horváth Zsuzsa.
Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Párbaj - ajánló

Párbaj - ajánló

Újraindult heti vitaműsorunk, Párbaj néven. Pénteken 20 órától várunk mindenkit a képernyő elé. Műsorvezető: M. Dobos Marianne!
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!