2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Az életmentő - Semmelweis Ignác igaz története 03:00

Belföld

Magyar Péter követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt

Magyar Péter egy újabb, nehezen értelmezhető kezdeményezéssel támadja meg a Fidesz–KDNP által indított háborúellenes kampányt. Teszi mindezt úgy a Tisza Párt alelnöke, hogy közben azt hangoztatja, ők maguk a béke pártján állnak. Egyre több az ellentmondás a baloldali narratívában.

  • Magyar Péter követelte a kormánytól, hogy állítsák le a háborúellenes kampányt

A Tisza Párt alelnöke azért tartja indokoltnak a követelőzését, mert véleménye szerint a háború veszélyeire figyelmet irányító kampány alkalmas a magyar gyermekek lelki egészségének és nyugalmának megzavarására. Ezért Magyar Péter bejelentette, petíciót indít azért, hogy a kormány megszüntesse a háborúellenes kampányt. Magyar Péter egyúttal azt is elmondta, az ügyben a médiahatósághoz és különböző közösségimédia-platformokhoz fordul, valamint rémhírterjesztés miatt beperli Orbán Viktort, Magyarország miniszterelnökét.

A baloldal legújabb messiásának akciója azért is különösen meglepő, mert a kampányidőszakban eddig rendszeresen azt hangoztatta, hogy a Tisza Párt –  ahogy a magyar ellenzék többi szereplője – nem háborúpárti tömörülés. 

Ahogy arról lapunk is beszámolt, nem olyan rég Menczer Tamás, a Fidesz kommunikációs igazgatója rántotta le a leplet Magyar Péterről és a mögötte álló, háborúpárti kulcsfigurákról.

Menczer Tamás kifejtette: Magyar Péter egy fizetett, ha úgy tetszik, fogott, kitartott ember – hangsúlyozta, hozzátéve: Azok döntenek, akik a pénzt adják és irányítanak. Ők pedig mind háborúpártiak, tudjuk jól, ezért kell őket legyőznünk, és le is fogjuk – mondta a kormánypártok kommunikációs igazgatója a Mokkában.

Egyrészt az, hogy Magyar Péter azt állítja, hogy Magyarországon senki sem háborúpárti, ez önmagában nonszensz. Ekkorát hazudni Gyurcsány Ferenc is csak ritkán szokott

– hangsúlyozta a politikus.

teljes cikk a Magyar Nemzet honlapján olvasható.

Fotó: Facebook

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Vezércikk – Manfred Weber nem a Fideszt, hanem a magyarokat akarja büntetni + videó

Orbán Viktor pénteken Berlinben adott interjút a Kossuth Rádiónak. Ebben többek között Manfred Weberről néppárti vezetőről mondott meghatározásokat. Hogy mit gondolnak erről a Vezércikk vendégei – Ferencz Orsolya miniszteri biztos, Kacsoh Dániel a Mandiner főszerkesztő-helyettese és Rákay Philip kreatív producer – kiderül a ma esti adásból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!