2024. 05. 28. Kedd Emil, Csanád napja
Jelenleg a TV-ben:

Paláver

Következik:

Hírek 17:00

Belföld

Magyar Péter az ellenzéktől vesz el szavazókat + videó

Orbán még mindig hátradőlve kávézik, mert a Fidesz tábora továbbra is egységes, és lényegében meg sem érintette az, ami történik - így kommentálta Magyar Péter tüntetését az MSZP társ-elnöke. Kunhalmi Ágnes arra figyelmeztette a politikusi babérokra törő ügyvédet, hogy 2026-ban koalíciós kényszerük lesz. Az Alapjogokért Központ elemzője szerint az ellenzék jelenleg csak a koncon marakodik.

  • Magyar Péter az ellenzéktől vesz el szavazókat + videó

Sok százezer résztvevőről beszélt Magyar Péter a szombati tüntetésén. Varga Judit exférje, hogy állítását alátámassza a rendőrségre hivatkozott.

A rendőrségnek az első becslése az ilyen 250-300 ezer emberről szólt, szerintem jóval többen voltak - jelentette ki Magyar.

A Budapesti Rendőrfőkapitányság azonban cáfolta a politikusi babérokra törő ügyvéd állításait. Azt írták, ők sohasem bocsátkoztak becslésekbe, most sem teszik, és a szervezők irányába sem történt ilyen közlésük.

A demonstráció sikerességét nem csak a rendőrség, de az ellenzék sem úgy látta ahogy Magyar Péter.

Az MSZP társelnöke a Facebookon azt írta:

Orbán még mindig hátradőlve kávézik, mert a Fidesz tábora továbbra is egységes és lényegében meg sem érintette az, ami történik.

Az MSZP társelnöke arra figyelmeztette Magyar Pétert, hogy hiába álltja, hogy leváltaná az ellenzéket, 2026-ban szerinte koalíciós kényszer lesz.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

Balatoni Katalin: a kormány vonzóvá teszi a pedagóguspályát

A kormány minden intézkedést megtesz, amivel vonzóbbá tudja tenni a pedagóguspályát – hangsúlyozta Balatoni Katalin, a Belügyminisztérium köznevelési helyettes államtitkára a tanári pálya népszerűsítésére indított rendezvénysorozat budapesti állomásán elmondott köszöntőjében.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!