2021. 10. 20. Szerda Vendel napja
Jelenleg a TV-ben:

Csörte - A nap vitája

Következik:

Hírek 14:00

Belföld

Magyar Nemzet: Újabb vitatható jelöltet támogat a DK

DK

Gyurcsány egy fajgyűlölő politikusért kampányol Szegeden - írja a Magyar Nemzet. A lap rámutat: a jobbikos Tóth Péter korábban egyebek mellett nyilvánosan követelt fajvédelmet, a cigányság visszaszorításáról is értekezett, a melegeket pedig genetikai hulladékoknak nevezte. Gyurcsány személyesen ment el Tóth előválasztási pultjához, ahol közösen fotózkodtak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Alakulóban van a Gyurcsány - Márky Zak paktum

Alakulóban van a Gyurcsány - Márky Zak paktum. Skypon kapcsolunk Nagy Ervin, politikai elemzőhöz. 2021. október 20.

Lemondásra szólították fel Márki-Zay Pétert

Mondjon le polgármesteri posztjáról Márki-Zay Péter - ezt kéri a Fidesz hód-mezővásárhelyi szervezete. 2021. október 20.

Varga Judit: Kiállunk Lengyelország mellett

Átpolitizált, politikailag felfűtött, a sajtó által kiforgatott vita zajlott az Európai Parlamentben Lengyelországról. 2021. október 20.

Legfrisebb híreink

Megmentette az életét

A Dombóvári Rendőrkapitányság egyenruhása, Márton Krisztián r. törzsőrmester egy helyi férfit húzott ki a település melletti Szállásréti-tóból.

Családi vállalkozás

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

Elfogták a rendőrök

Érvényes vezetői engedély és a tulajdonos tudta és beleegyezése nélkül közlekedett a gépjárművel a 19 éves nógrádmegyeri férfi.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!