2024. 05. 18. Szombat Erik, Alexandra napja
Jelenleg a TV-ben:

Szélesvásznú történelem - Egy bolond százat csinál

Következik:

Híradó 23:00

Belföld

Magyar Nemzet: Blöff Karácsony Gergely CT-programja

Blöff a főpolgármester CT-programja - írja a Magyar Nemzet. A napilap szerint már az ellenzéki oldalon is belátják, hogy teljesen felesleges minden kerületbe diagnosztikai készüléket venni. Karácsony Gergely a fővárosnak ötvenmilliárd forintot kért egészségfejlesztésre a kormánytól, aminek első részletéből CT és MR készülékeket akar vásárolni. A Magyar Nemzet szerint: az elmúlt években megduplázódott a berendezések száma. A lap rámutat: a főváros 1.750 ezer lakosából 1.200 ezer olyan kerületben lakik, ahol van CT, a kimaradt 550 ezer ember ellátása pedig jelenleg is zavartalan.

  • Magyar Nemzet: Blöff Karácsony Gergely CT-programja

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!