2024. 06. 24. Hétfő Iván napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

„Maga tényleg ekkora paraszt?” - egyre látványosabban, biztonsági őrök gyűrűjében menekül Trippon Norbert a sajtó elől + videó

Amikor vasárnap este a Magyar Nemzet szerette volna kérdezni a házfelújítási botrányba keveredett Trippon Norbertet a DK újpesti polgármesterjelöltjét meglehetősen indulatosan reagált és egyből futásnak eredt, majd egy munkatársa sietett a segítségére, aki biztonsági őröket hívott a stábra.

  • „Maga tényleg ekkora paraszt?” - egyre látványosabban, biztonsági őrök gyűrűjében menekül Trippon Norbert a sajtó elől + videó

A DK újpesti polgármesterjelöltjéről rengeteg cikk jelent az elmúlt hetekben lakásfelújításával összefüggésben. Trippon 2019-ben vásárolt egy ingatlant, majd felújíttatta. A Magyar Nemzethez eljuttatott számlák szerint a beruházást a Motingatlan Kft. végezte több tíz millió forint értékben. Csakhogy egy ismeretlen bejelentő elmondása alapján a munkát valójában a SZIN-KER Építő Kft. végezte le. 

Ez a cég pedig az érintett időszakban a baloldali vezetésű újpesti önkormányzattal csaknem háromszázmillió forint értékű szerződésben állt.

 Az ügyhöz kapcsolódóan a NAV házkutatást tartott Trippon Norbertéknél. Az újpesti polgármesterjelölt pedig egyre látványosabban menekül a sajtó elől.

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

A nap kérdése

A nap kérdése

Ön belföldi vagy külföldi nyaralást tervez ezen a nyáron?
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!