2023. 12. 01. Péntek Elza napja
Jelenleg a TV-ben:

Napi aktuális

Következik:

Napindító 06:50

Belföld

Mádl Dalma kapta idén a Szer Üzenete Díjat

Kisboldogasszony napján Ópusztaszeren, a szeri monostor romjainál, püspöki szentmisén emlékeztek Árpádra és honfoglaló elődeinkre.

Hagyományosan az istentiszteleten adják át a Szer Üzenete Díjat olyan magyar embereknek, akik egész életükben a hit, a megmaradás, a hűség és a hazaszeretet eszméjét juttatják el embertársaikhoz. Idén Mádl Dalma asszony, Mádl Ferenc egykori köztársasági elnök özvegye, a Katolikus Karitász jószolgálati nagykövete vehette át a megtisztelő díjat. „Meglepetés volt nekem, mert én azt hittem, hogy engem meghívnak díszvendégnek, és én örömmel eljövök. Nem is álmodtam, hogy én fogom kapni. Nagyon nagy megtiszteltetés, meghatódtam kellőképpen, és igyekszem a munkámat tovább csinálni” – mondta Mádl Dalma.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!