2021. 10. 18. Hétfő Lukács napja
Jelenleg a TV-ben:

Sporthírek

Következik:

Hírek 13:00

Belföld

Ma kezdődik a vadászati világkiállítás

Ma kezdődik a Hungexpo területén a három héten át tartó vadászati világkiállítás. Az eseményt délelőtt 10 órakor Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyitja meg. A rendezvényen csaknem ötven kiállító nemzet, és száznál is több országból érkező előadó, küldöttség, szakmai szakértő vesz részt. A szervezők egymillió látogatóra számítanak.

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Kapcsolódó tartalmak

Interpellációk és azonnali kérdések az Országgyűlésben – élőben a HírTV műsorán

13 órától a HírTV és Facebook-oldalunk élőben közvetíti a parlamenti napirend előtti felszólalásokat. 2021. október 18.

Nagy Ervin: Szó sincs ellenzékváltásról

Márki-Zay Péter azt mondta, hogy ellenzéket váltott. Valóban beszélhetünk ellenzékváltásról? Híradónkban Nagy Ervint, a XXI. Század Intézet elemzőjét kérdeztük. 2021. október 18.

Elképesztő VIDEÓN a 4-esen elszabadult pótkerék

A Budapesti autósok olvasójának fedélzeti kamerája rögzítette a felvételt az elszabadult pótkerékről. 2021. október 18.

Legfrisebb híreink

13 évesen rabolt – vádemelés

A fiatalkorú fiú két kortársát rabolta ki a vád szerint. A fiatalkorúak ügyésze javítóintézeti nevelést indítványoz vele szemben.

Megemlékeztek a lefejezett tanárról

A 47 éves Samuel Patyt azért ölte meg egy 18 éves radikális, mert a pedagógus szólásszabadságról tartott óráján Mohamed prófétáról készült karikatúrákat is bemutatott.

Apja előtt is titkolta betegségét Kandech Evelyne

A Megasztár első szériájának versenyzője hosszan tartó, súlyos betegség következtében meghalt. Súlyos állapotáról csak a legközelebbi barátai tudtak, azt még a saját, Sierra Leonában élő édesapja előtt is titkolta. Ahmed a Borstól tudta meg a szomorú hírt.

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Plusz-mínusz - ajánló

Fent és lent! Politikai vitaműsor a hét legfelkavaróbb történéseiről. Plusz-mínusz 17 óra 30 perctől a Hír Televízió műsorán.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!