2023. 12. 10. Vasárnap Judit napja
Jelenleg a TV-ben:

Bayer show

Következik:

Hazahúzó 01:00

Belföld

Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium mosdójáról

Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium vécéjéről. Az Index beszámolója szerint korábban az egyik tanuló igényét figyelembe véve a Lovassy László Gimnáziumban kialakítottak egy gendersemleges mellékhelyiséget azoknak a tanulóknak, akik nem tudják eldönteni, hogy férfi vagy női mellékhelyiségbe járjanak. Az iskola döntését valaki jelezte a fenntartónak és a térség országgyűlési képviselőjének. Ezt követően a fenntartó egyeztetett az igazgatóval az ügyben és kérte, hogy vegyék le a táblát. Az intézmény igazgatója mérlegelve a különböző álláspontokat végül levetette a gendersemleges jelzést.

  • Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium mosdójáról

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!