2022. 10. 06. Csütörtök Brúnó, Renáta napja
Jelenleg a TV-ben:

Vezércikk

Következik:

Híradó 15:10

Belföld

Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium mosdójáról

Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium vécéjéről. Az Index beszámolója szerint korábban az egyik tanuló igényét figyelembe véve a Lovassy László Gimnáziumban kialakítottak egy gendersemleges mellékhelyiséget azoknak a tanulóknak, akik nem tudják eldönteni, hogy férfi vagy női mellékhelyiségbe járjanak. Az iskola döntését valaki jelezte a fenntartónak és a térség országgyűlési képviselőjének. Ezt követően a fenntartó egyeztetett az igazgatóval az ügyben és kérte, hogy vegyék le a táblát. Az intézmény igazgatója mérlegelve a különböző álláspontokat végül levetette a gendersemleges jelzést.

  • Levetették a gendersemleges jelzést egy veszprémi gimnázium mosdójáról

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Elhalasztja budapesti koncertjét Justin Bieber

Elhalasztja budapesti koncertjét Justin Bieber

A popénekes először szeptember 6-án jelentette be, hogy szünetet tart a turnéban egészségügyi problémákra hivatkozva, majd szeptember 15-én tizenkét időpontot töröltek a programból.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:30-kor műsorra kerülő Svenkben mostantól Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Januártól nem hétfő esténként, hanem vasárnap 19 órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!