2024. 05. 17. Péntek Paszkál napja
Jelenleg a TV-ben:

Magyar retró 1.

Következik:

Híradó 12:00

Belföld

Lemondott Molnár Zsolt

Lemondott budapesti elnöki tisztségéről az MSZP-ben Molnár Zsolt.

A szocialista politikus ezt az ATV Egyenes beszéd című műsorában jelentette be. Hozzátette: a jövőben csak szakpolitikával akar foglalkozni. Molnár Zsoltot az utóbbi időben még a szocialista párton belül is többen bírálták, miután kiderült, hogy évekig elhallgatta hungarista múltját. Molnár Zsolt csak a múlt héten ismerte el, hogy 1992. október 23-án ott volt a Kossuth téren, amikor kifütyülték Göncz Árpád köztársasági elnököt.

Molnár Zsolt: Azt a döntést hoztam meg, hogy jelenleg az én vezetésemmel, személyes budapesti elnöki teendőimmel nem hozható majd össze, mert támadásnak lenne kitéve ez a széles körű összefogás, ezért lemondtam budapesti elnöki tisztségemről, csak szakmai politikával akarok foglalkozni, segíteni fogom minden erőmmel, minden tudásommal mint párttag ezt a budapesti hadműveletet.
Műsorvezető: Ezt már meg is tette?
Molnár Zsolt: Ezt megtettem, most az esti órákban bejelentettem a budapesti elnököknek, olyan értelemben nincs összefüggés és nem zörög a haraszt, de látható, hogy aki felelős vezető, az tudja, hogy milyen, én márpedig tudom, hogy mire készül ez a budapesti csata, ebben nem szabad ilyen típusú támadásnak kitennie a saját csapatomat és a szövetségeseit sem, ezért most azt találtam helyesnek, hogy nem én vezetem majd ezt a hadműveletet, hogy ilyen katonásan mondjam.

Gulyás: Molnár Zsoltnak a nemzetbiztonsági bizottság élén sincs helye

A nemzetbiztonsági bizottság élén sincs helye Molnár Zsoltnak – jelentette ki a Hír TV Magyarország élőben című műsorában Gulyás József, a jelenleg a Bajnai-pártban politizáló egykori SZDSZ-es képviselő.

„Molnár Zsolt olyan magyarázatokba bonyolódott, melyek ellentmondtak a korábbi mondásainak és a tényeknek. Mindig annyi információt osztott meg a nyilvánossággal, amennyi éppen kiderült, vagy azzal összefüggésben ment előre a közvélemény tájékoztatásával kapcsolatban. Ez hitelességi, bizalmi kérdéseket vet fel. Ennek okán Molnár Zsoltnak a nemzetbiztonsági bizottság élén nincs helye” – mondta Gulyás József.

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!