2024. 04. 19. Péntek Emma napja
Jelenleg a TV-ben:

Napindító

Következik:

Napindító 09:30

Belföld

Leleplező videofelvétel a kapucnis Molnár Zsoltról

Elismerte a szocialisták kampányfőnöke, hogy jelen volt 1992-ben Göncz Árpád akkori köztársasági elnök kifütyülésénél a Kossuth téren, de tagadja, hogy szkinhedekkel tüntetett együtt.

Pfujolással fogadta a tömeg egy része Göncz Árpádot a Kossuth téren 1992. október 23-án. Az akkori köztársasági elnök a fütyülések és bekiabálások miatt nem tudta elmondani ünnepi beszédét, néhány perc várakozás után elhagyta a Parlament lépcsőjét, az állami megemlékezés pedig hivatalosan véget ért. Az akkori ellenzék, élén a szocialista és liberális képviselőkkel, azt állította: szkinhedek fütyülték ki az államfőt. A balliberális 168 Óra fotósorozatot közölt a bőrfejűekről, az egyik képen Molnár Zsolt, az MSZP jelenlegi kampányfőnöke is látható.

„A fotón én vagyok, de soha nem voltam szkinhed” – fogalmazott Molnár Zsolt a képpel kapcsolatban. A szocialisták kampányfőnöke azt mondja, csak érdeklődőként vett részt a megemlékezésen, azért viselt kapucnit, mert esett az eső. „Barátaimmal kimentem, egyik se szkinhed közülük” – tette hozzá.

Molnár Zsolt szavait azonban a Hír TV birtokába került felvétel cáfolja. Miután Göncz Árpád elhagyta a Kossuth teret, Molnár mintegy ötszáz fős tömeggel átvonult a köztévé székháza elé, az akkori tévéelnök, Hankiss Elemér ellen tüntetni. A vágatlan felvételen látszik és hallatszik, ahogy Molnár Zsolt együtt skandálja a tömeggel, hogy „hazudtatok eleget”.Az MSZP-s képviselő ennek ellenére azt állítja, nincsenek és nem is voltak szélsőséges kapcsolatai, ezért nincs akadálya annak, hogy a nemzetbiztonsági bizottság elnöke legyen. „Ha valaki azt állítja, hogy én szkinhed voltam, akkor természetesen jogi útra terelem. Mert hazugság” – fogalmazott.

Az MSZP elnöke kiáll kampányfőnöke mellett. „Olyan már volt, hogy valakinek a fotója odakerült egy másik cikkbe. Ilyen dzsekim nekem is van, ha ez alapján valaki szkinhed, akkor elég sokszor, amikor fújt a szél, én is már szkinhed voltam” – fejtette ki Mesterházy Attila.

Molnár Zsolt egyébként nem került messze a parlamenti ülésteremben Sneider Tamástól, a szkinhedmúltú radikális politikus mögött ül néhány sorral.

Jobbik: visszanyalt a fagyi

Az MSZP-nél visszanyalt a fagyi – így reagált a Jobbik a szocialista Molnár Zsolt állítólagos szkinhedmúltjára. Mirkóczki Ádám azt mondta, szeretnének választ kapni arra, hogyan mehetett át Molnár a C típusú átvizsgáláson, és hogyan vezethette eddig is a nemzetbiztonsági bizottságot. Hozzátette: míg a Jobbik képviselőinek mindegyike nyíltan vállalja eddigi tevékenységét, addig az MSZP hazudik.

– Mindez azt bizonyítja, hogy az MSZP képmutató, hazug, továbbra is álságos politikát folytat, és mielőtt másokat bármilyen kritikával szeretne illetni, jó lenne, ha először a saját háza táján sepregetne – mondta Mirkóczki Ádám.

Ezek is érdekelhetik

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Utolsó útjára kísérték Tordy Gézát + videó

Lukács Sándor: "A kincs az az üzenet, amit át tudunk adni úgy a lelkekben minél tovább megmaradjon. És te, Gézus… ezeknek az üzeneteknek katartikus átadója voltál... A jó Isten legyen veled."
Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Agrárfórumot tartottak Kunmadarason + videó

Jakab István rámutatott: A feliratkamara megerősítésre került, kamarai falugazdász hálózat megerősítésre került és a falugazdászok mint falugazdász szaktanácsadók végzik április elsejétől a munkájukat.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!