2024. 06. 15. Szombat Jolán, Vid napja
Jelenleg a TV-ben:

Szinbád

Következik:

Szélesvásznú történelem - Szinbád 22:00

Belföld

Lánczi Tamás: A baloldal fegyvere mindig is az agresszió volt

A baloldal fegyvere mindig is az agresszió volt, lényegében semmi mást nem csinálnak csak azt, amit tanítómesterük Marx mondott, tehát erőszakkal kell megragadni a hatalmat – hívta fel rá a figyelmet Lánczi Tamás a Hír TV Magyarország élőben extra című műsorában. A politikai elemző szerint a kereszténydemokrata erőknek erre az útra nem szabad rátérniük.

  • Lánczi Tamás: A baloldal fegyvere mindig is az agresszió volt

Lánczi Tamás arra reagált, hogy a vasárnapi Fidesz-kongresszuson Deutsch Tamás és Kocsis Máté is beszélt a baloldali pártokról. A Fidesz EP-képviselője egyebek között arra mutatott rá, hogy milyen támadássorozat indult Trócsányi László ellen, Kocsis pedig az ellenzéki provokációkat, ripacskodást és trágárságot emelte ki.

Földi-Kovács Andrea műsorvezető azon a kérdésére, hogy mire lehet számítani az október 21-i parlamenti időszak kezdetekor Lánczi Tamás nem zárta ki, hogy ismét lehet számítani botránypolitizálásra.

Kilenc évnyi tapasztalatunk van, hogy mi történik, ha a baloldal veszít a választáson, utána levezetik a saját frusztrációjukat, ami általában valamilyen utcai mozgalmárkodás, hol békésebb, hol agresszívabb keretek között

– tette hozzá.

Hír TV

 

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!