2024. 06. 22. Szombat Paulina napja
Jelenleg a TV-ben:

Híradó

Következik:

Sajtóklub 08:05

Belföld

Deutsch Tamás: Csapataink harcban állnak

A Fidesz és a KDNP európai parlamenti képviselői továbbra is megvédik a magyar embereket, a magyar nemzet érdekeit, a hazánkat, Magyarországot – kezdte beszédét a Fidesz-kongresszuson Deutsch Tamás.

  • Deutsch Tamás: Csapataink harcban állnak

Az EP-képviselő kiemelte, Európában ismét lendületet vett a bevándorláspárti politika.

Deutsch Tamás emlékeztetett a baloldali olasz kormány azonnal megnyitotta a kikötőit.

Az illegális bevándorlók áradata mellett ismét megállapodtak a kvóta szerinti elosztásról

– tette hozzá.

A politikus kiemelte, a bevándorláspártiak mesterteve az, hogy az új Európai Bizottság hivatalba lépése előtt a belügyminiszterek tanácsában elfogadják az egész EU-ra.

A Trócsányi László biztosjelölti meghallgatásán történteket Deutsch Tamás nettó politikai lincselésnek nevezte. Közlése szerint őt azért támadják, mert mindent megtett azért, hogy a jogi határvédelem megvalósuljon és meg lehessen állítani a Balkán felől érkező migráns tömegeket. 

Nekünk Brüsszelben is Magyarország az első, az ellenzéknek pedig Magyarországon is Brüsszel az első

- így zárta beszédét a politikus.

 

 

Hír TV

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

CNN: bajban van Joe Biden

CNN: bajban van Joe Biden

Egyre durvul a kampány az Egyesült Államokban, azonban a Trump elleni karaktergyilkossági kísérletek a demokraták belső problémáiról árulkodhatnak a CNN szerint.

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Bayer Zsolt: Elment mulatni a Péter

Mindig mindenki hazudik, egyedül a hernyó beszél reggeltől estig színtiszta igazat – írja Bayer Zsolt a Magyar Nemzeten megjelent véleménycikkében, amelyet változtatások nélkül közlünk.
@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!