2021. 12. 04. Szombat Borbála, Barbara napja
Jelenleg a TV-ben:

Hazahúzó

Következik:

Vetítő 02:00

Belföld

Kunhalmi senkivel nem egyeztetett kampányvideójáról

Senkivel sem egyeztetett a pártból Kunhalmi Ágnes a kampányvideójáról – ismerte el a Hír TV-nek Tüttő Kata, a budapesti MSZP elnökségi tagja.

A politikus ugyanakkor nem lát ebben kivetnivalót, a kisfilmet pedig humorosnak tartja. Kunhalmi Ágnes budapesti elnök egyébként szerdán azt hangoztatta, hogy szerinte nem etikátlan lépés gyerekeket politikai célokra felhasználni. A politikus azt is állította, hogy kisfilmjének szereplői párttagok gyerekei és nem kaptak gázsit.

– Mindenki csinál önálló akciókat, az összes kerületi polgármesterjelölt, az összes kerületi képviselőjelölt, és nyilván az a cél, hogy együtt sikeresebbek legyünk és egy kicsit több levegőhöz juttassuk a várost. Énszerintem ez segít. Én azt szoktam mondani, hogy ez a diktatúra, ami most van csak humorral élhető túl, kell egy kicsit több humor – mondta Tüttő Kata. Hozzátette: nem osztja a párton belüli negatív felhangokat.

Ezek is érdekelhetik

Legfrisebb híreink

Műsorok

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét. Ez mostantól nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma lesz. Keddtől péntekig 21 órától gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.

Paláver - ajánló

A Karc FM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!